2777
2789
عنوان

خانمایی که لچه هاشون دیر حرف زدن یه لحظه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 85 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ولی خب چون سزارین بودم دو هفته زودتر

فیلم و تلویزیون خوب نیس براش،سعی کن هوا بهتر شد بیرون ببریش تو پارک و معاشرت با بچها باشه 

خودت مثلا میخای کاری انجام بدی شمرده شمرده توضیح بده مثلا بگو 

آب بخور، توپ رو بده و....

پسر منم فروردین ۱۴۰۰ هست

تا ۳ سالگی مرتب گوشی و تلویزیون میدید هیچی نمی گفت حتی یک کلمه، همه رو به حداقل رسوندم براش، زبون باز کرد ، اما خیلی از حروف رو نمیگه و کلمات زیادی رو هم اشتباه تلفظ میکته

میخوام ببرمش گفتار درمانی

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
متاسفانه حوصلم نمیکشه 😔وقتی میگم تکرار نمیکنه اعصابم خراب میشه

خب توجه میکنه پسر منم فقط نگا میکرد هی میگفتم بگو مثلا توپ نمیگفت فقط نگا میکرد انقد باید تکرار کنی حرف بزنی ک را بیفته 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

پسر من تا دو سال هیچی نگفت فقط مامان و بابا......تا دو سال و نیم فقط ده بیست تا کلمه.....الان تازه سه سالش کامل شده تازه داره جملات کوتاه میگه...ولی من پیش چندتا متخصصمغزو اعصاب کودک بردم که از نظر چیزهای دیگه بررسی کنن

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

اخه همکاری نمیکنه دکترش گفت فعلا زوده

تخم کبوتر منظورش. من خیلی بعش دادم همش الکی

بیشتر ژنتیک نمیشه کاریش کرد من نوار مغز  ام ار ای و ازمایش همه جی گرفتم گفت ژنتیک فقط با گفتاردرمانی کمکش میتونی بکنی

ذهنش هیلی خوبه 4 سالش نشده بپد تمام حروف انگلیسی و حفظ کرده با ترتیب میخوند و شاید 50 تا کلمه انگلیسی هم حفظ تا 20 فارسی انگلیسی هم بلد  خیلی درک بالایی هم داره

ولی بخاطر گفتارش ک شاید نتونه تو مدرسه خودش مث بقیه بچها برسونه شاید 7 سال بفرستمش 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

من گفتار درمانی میبرم. از 2 سالکی میبردم ولی همکاری نمیکرد 3 سال بردم چند ماه اصلا تاثیر نداشتباز گف ...

تحربه تون رو از گفتار درمانی بگید برای ما

چه روشی با بچه کار کنن بهتره؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
خدا کنه اینطور باشه ولی واقعا دیگه اعصابم نمیکشه هر روزم شده گریه

نه نگران نباش . منم پسرم تا دوسالگی حرف نمیزد انقد ناراحت بودیم مامانم میگف ببرید دکتر من میگفتم شاید خدایی نکرده لاله خیلی غصه میخوردم دوسالش شد قشنگ خودش همه چیو میگه ولی ب زبون بچگانه خودش 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
نه منظورشون کبوتره ،من خودم تو بچگی یه حرفو نمیتونستم بگم به جا ر میگفتم ل تا ۵ ،۶ سالگی یادمه مامان ...

اهان اینم امتحان میکنم خدا کنه جواب بده دیگه واقعا نمیکشم با گریه تاپیک زدم گفتم شاید کسی بتونه کمکم کنه