2777
2789
عنوان

خانمایی که لچه هاشون دیر حرف زدن یه لحظه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 85 پست
خب آره دیگه هر کی میبیندش که اینطوری حرف میزنه میگه چرا اینجوریه الان تقریبا 5 ماهه همینطوره انقدر ب ...

بچه دو ساله ک نیاز نیست جمله بگه باید 50 تا کلمه بلد باشه تازه با تلفظ خودش نه دقیق مث ما بگه. تا 3 سال کلمه بگه اشکال نداره بعد 3 سال جملات کوتاه باید بگه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم از لخاظ هوشی فوق العاده س برا همین دکتر شک ب اوتیسم داشت ک خدا رو شکر نبودی مسیر کافی بریم دیگه ...

اره پسر منم خودش از رو یه بازی انگلیسی اسم میوه ها رو یاد گرفته بدون اینکه من آموزشش بدم 

چند روز پیش باباش میوه خریده بود گذاشته بود نایلوناشو وسط خونه رفت نشست کنار میوه یکی یکی به انگلیسی اسم شونو گفت ، همه مون از تعجب دهن مون باز مونده بود یا مثلا ۸ ماهه بود براش یه آهنگ بدون کلام موقع خواب میذاشتم دیگه از اون موقع نشنیده بود آهنگ رو ، چند روز پیش اتفاقی دستم خورد پلی شد ، تا شنید سریع گفت لا لا کنیم

ولی همین حرف زدنش داره دقم میده، نامفهوم حرف میزنه ، درست نمیگه کلمات رو جمله های بلند نمیگه

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
پسرم از لخاظ هوشی فوق العاده س برا همین دکتر شک ب اوتیسم داشت ک خدا رو شکر نبودی مسیر کافی بریم دیگه ...

وآسه دیر مدرسه فرستادنش اصلا نگران نباش 

من دخترمو یه سال دیر مدرسه فرستادم چون زمان کرونا بود ریسک نکردم که بره و همین طور شهریوری بود خیلی کوچولو  بود گذاشتم بزرگ تر بشه

الان کلاس سوم هست درکش از بجه های دیگه خیلی بهتره 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
اره پسر منم خودش از رو یه بازی انگلیسی اسم میوه ها رو یاد گرفته بدون اینکه من آموزشش بدم چند روز پیش ...

پسرمنم کلا اسم میوه ها فارسی بلد نییت میگه ماما اورنج. و اپل بده😂  تابستون هی میگفت پیچ پیچ. باباش نمیدونست چیه

سیب زمینی پوست می گرفتم میکفت پوتیتو

تخم مرغ هم از بس گفتع اگ. ما دیکه همه مون میگیم اگ. تمام شد برو اگ بخر

پسرمنم کلا اسم میوه ها فارسی بلد نییت میگه ماما اورنج. و اپل بده😂 تابستون هی میگفت پیچ پیچ. باباش ...

این بچه ها بزرگ بشن خیلی هوششون بیشتر از بقیه خودش رو نشون میده به شرطی که حرف بزنن پا بتونیم بفرستیمشون مدرسه 😁

وآسه دیر مدرسه فرستادنش اصلا نگران نباش من دخترمو یه سال دیر مدرسه فرستادم چون زمان کرونا بود ریسک ن ...

پسر منم خرداد نیمه اول  میگم 7 سال بره بهتر  درکش بالاتر میره..  ماشالله درشت هیکلش 1 سال هم ک دیر بره مطمعنم میذارنش ته کلاس 😂

این بچه ها بزرگ بشن خیلی هوششون بیشتر از بقیه خودش رو نشون میده به شرطی که حرف بزنن پا بتونیم بفرستی ...

خدا کنه اینا تو مدرسه موفق بشن حالا یه سال دیرتر. 

حتی تپش قلب و جویدن ناخن داشت که با دارو بهتر شده خدا رو شکر والا خونمونم خیلی تو ارامشیم و اصلا دعو ...

انشالله بهتر میشه عزیزم .نگران نباش🌹

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
دکترش میگه استرسش زیاده وبی قراره بخاطر اون تمرکز نمیکنه که یاد بگیره

سلام عزیزم من پسرم و برای چکاب ۱۸ماهگی بردم اصلا نمی‌گفت آب بده از دو سال و نیم به بعد شروع کرد به حرف زدن خیلی نگران نباش همه بچها مثل هم نیستن بخدا من میترسیدم نکنه مشکل داشته باشه 

ولی یهو خودش به حرف اومد 

پسر من یه دونه اس هم سن و سال هم دور و برش نیست یه چند روز ما مهمون داشتیم که اتفاقا بچه‌اش هم سن پسر من بودن از وقتی با اونا بازی کردن توی همون چند روز زبونشم باز شد