2777
2789
عنوان

شوهر حسود دیوونه من

1673 بازدید | 49 پست

من یه زمانی از صدای شادمهر خوشم میاومد واینو گفتم به همسرم 

حالا هی چند سری تیکه میندازه منم میخندم 

یسری شادمهر پخش میشد به دخترم میگه مامانت اینقدر شادمهر دوست داره بره ترکیه کنسرتش می‌ره بغلش میکنه 

امروزم باز آهنگ گذاشته بود یهو شادمهر پخش شد میگه  شادمهره که خیلی دوسش داری 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

خودکم بینه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردا حساسیتشون چندبرابر خانوما هست بعضیا نشون میدن بعضیا کنترل میکنن خودشونو بنظرم هروقت کنایه زد سریع بغلش کن بوس محکم بکن تورواول از همه دوست دارم عاشقتم اون فقط یه سلیقه توموسقیه

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
مردا حساسیتشون چندبرابر خانوما هست بعضیا نشون میدن بعضیا کنترل میکنن خودشونو بنظرم هروقت کنایه زد سر ...

نه بابا از این کارا نمیکنم 

من صداشو دوس داشتم نه خودشو ا

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
نه بابا از این کارا نمیکنم من صداشو دوس داشتم نه خودشو ا

دارم میگم اینکارو براشوهرت بکن حساسیتش کم شه

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿