2777
2789

خیانت کردن از نظر روانشناسی ریشه ی خیلی عمیقی داره و یک‌جور اشتباه نیست در واقع انتخابه،که توسط ذات اصلی و لایه ی عمیق درونی انجام میشه..یعنی یک نفر اگر مرتکب خیانت بشه در درونش توی ذهنش بارها به اون کار فکر کرده و براش یه چیز عادیه و با توجیهات ساده اونو از سر خودش باز میکنه .خیانت هییچ توجيه و دلیلی نداره و از همه ی اینها بدتر جدیدا ثابت شده که این موضوع خیانت کردن ارثی هستش و کاملا ژنتیکه،از همه ی خانوما عاجزانه درخواست میکنم هيچ وقت بیخیالش نشن

ژنتیک هیییچ وقت تغییر نمیکنه...

خدایا شکرت برای همه چیز... خیییییییلی دوستتدارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای منم پدرشوهرم  خیلیییی بد به مادرشوهرم خیانت کرد،یعنی امکان داره شوهرمم...

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

طبق چه تحقیقات و نظریه ای عامل خیانت ژنتیکیه و ثابت شده وراثتیه؟!

عزیزم تمام رفتار های ما جدا از محیط و پیرامون و روش تربیتی برگرفته از اون ژن غالبی که به ما رسیده

...من دخترم از دو سالگی وسواس عجیبی داشت ....بردم دکتر روانشناس گفت حتمااا به عمه ای خاله ای و.....برده ...خیلی از رفتار های ما در ما نهفته است..بعضی هاشون باید در موقعیت قرار بگیریم

خدایا شکرت برای همه چیز... خیییییییلی دوستتدارم
عزیزم تمام رفتار های ما جدا از محیط و پیرامون و روش تربیتی برگرفته از اون ژن غالبی که به ما رسیده... ...

تاثیر عوامل دیگه تو این مسئله بقدری هست که ژنتیک تقریبا در قبال اونا ناچیزه