2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید خودت شلخته ای

باید هر جیزی برمیداری همو لحظه بذاری سرجاش،هر ظرفی کثیف شد همون لحظه بشور

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ببخشید خودت شلخته ایباید هر جیزی برمیداری همو لحظه بذاری سرجاش،هر ظرفی کثیف شد همون لحظه بشور

هر رور خونرو میسابم از دستشویی و سینک بگیر تا تی کشیدن و جارو لحظه اول مرتبه بعدش بوووووم

❤️سیمکارت رو خریدم قبلا دست کس دیگه بوده

اتاق منم 

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍

هر رور خونرو میسابم از دستشویی و سینک بگیر تا تی کشیدن و جارو لحظه اول مرتبه بعدش بوووووم

خب باید دائم مرتب کنی

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ببخشید خودت شلخته ایباید هر جیزی برمیداری همو لحظه بذاری سرجاش،هر ظرفی کثیف شد همون لحظه بشور

بابا من خیلی تمیز میکنم

ولی این مشکلو دارم میگم بزار جمع شه باهم میشورم 

❤️سیمکارت رو خریدم قبلا دست کس دیگه بوده

بابا من خیلی تمیز میکنمولی این مشکلو دارم میگم بزار جمع شه باهم میشورم

خب اشتباهت همینه

من تمیز کاریم نیم ساعت هم طول نمیکشه چون همه جارو همون لحظه مرتب میکنم 

تمیز نگهداشتن از تمیز کردن مهم تره.

ایرادی که خودمم دارم. البته تا حد زیادی کنترل کردم. سعی کن موقع پخت و پز ظرف کمتری استفاده کنی. قبل از صرف شام ، ظروفی که برای پخت استفاده کردی بشور. گاز رو پاک‌کن. زمان کمی ازت می گیره اما از نظر ذهنی بهت کمک می کنه که فکر کنی کارهات کمتر شده

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.