2777
2789
عنوان

نظر شما چیه؟

129 بازدید | 14 پست

خواهرم مدتی هست عقد کرده هست خانواده همسرش و خود همسرش تو این مدت تو اعیاد اصلا کادو نیاوردن براش فقط وقتی خواهرم رفته خونشون بهش کتونی و تاپ و شلوارک گذاشتن جلوش چند بار شب یلدایی هم اصلا نیومدن شوهرش هم که اومد دست خالی اومد خیلی ناراحتم میخوام به مادرم بگم زنگ بزنه به مادر شوهرش بگه ولی خانواده من خیلی مظلوم هستن نمیدونم بتونه مادرم حرف بزنه و دفاع کنه یا نه. نظر شما چیه زنگ بزنه یا گذشت کنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زندکی خواهرتون به شما ربطی نداره فک نمیکنم درست باشه این کار البته نظر منه

منتهای مراتب ممکنه همین چیزها توی دل خواهرتون رو خالی کنه

اگر همسر خواهرتون این کارها رو بخاطر بی اهمیت بودن براش انجام میده که هیچی اما اگر که از روی خسااست باشه اون مشکل ساز هستش

خانوادت همسر من هم هیچکدوم از این رسومات رو بجا نیاوردن و البته من هم برام اهمیتی نداشت چون از رسومات دل خوشی ندارم

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

اصلا چنین کاری نکن,  اولا هدیه و یلدایی و هرچیزی یه پیشکشیه و نباید انتظار داشته باشین,  چه برسه به اینکه بخواین رو بزنین,  اینجوری خونواده ی خودتون و سبک میکنین,  اگه هم خواهرتون خودش ناراحته میتونه با همسرش در میون بزاره,  اصلا به هیچ عنوان از طر ف خانواده عنوان نشه

ممنون میشم برای 

با نظر بچه‌ها موافقم...خواهرت با خنده و شوخی به شوهرش بگه.. به هیچ عنوان با دعوا و دلخوری نگه که بدتر شوهرش لج میکنه... خودشون حل کنن که خانواده شما بد نشن

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋
عزیزم زندکی خواهرتون به شما ربطی نداره فک نمیکنم درست باشه این کار البته نظر منه منتهای مراتب ممکنه ...

خب خواهرم خیلی ناراحته از این موضوع چند بار هم فقط سر همین مسایل بینشون کدورت پیش اومده و هر بار شوهرش بهش گفته من دارم پول پس انداز میکنم برای عروسی و زندگی.البته اینم بگم که از نظر مالی مشکلی ندارن ولی گویا خسیس هستن. 

خب خواهرم خیلی ناراحته از این موضوع چند بار هم فقط سر همین مسایل بینشون کدورت پیش اومده و هر بار شوه ...

خب اگر که احساس میکنید خسیس هستن باید بگم از نظر من بهتره خواهرتون یه تجدید نظری بکنه البته خوب به حرف آسونه منتها خساست خیلی مشکل ساز هست

باز هم نظر من بود البته

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
خب اگر که احساس میکنید خسیس هستن باید بگم از نظر من بهتره خواهرتون یه تجدید نظری بکنه البته خوب به ح ...

همون تشخیص نمیدیم چون مثلا برای لباس عقد سنگ تموم گذاشتن یا مثلا برای کادوی سر عقد یه سرویس کامل خریدن گفتن این غیر سرویس خریدت هست ولی جاهای دیگه نه خیلی معمولی بودن احساس من اینکه خیلی مقتصد باشن