2777
2789
وقتی از دوسالگی گرفته ببین چی جدید بش دادی ؟اگ عدایی باشه البته وگرنه از قبل نشون میداد دیگ

از وقتی اسهال استفراغ ویروسی گرفت بستری شد آنتی بیوتیک قوی زدن درحالیکه عفونت نداشت و باز مریض شد من تو خونه مسکن زیاد دادم و دارو میدادم با آلرژی دارویی خودشو نشون داد الان انگار بدتر شده به بعضی غذاها هم حساس شده مثل لبنیات، دارچین، خربزه مشهدی... البته شنبه تست بدیم مطمئن شیم خودم غذاهارو نمیدونم دقیق

شاید به شوینده شاید لباس شاید گردوخاک یا خوراکی جدید سوپرمارکتی و...باشه ببین چی عوص شده چی جدید شده ...

شاید، ولی نمیتونم بفهمم، چندتا چیز همزمان به نظرم میاد ولی نمیدونم

یبوست هم داره از همون بستری به بعد، انگار منیزیومش هم کمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از وقتی اسهال استفراغ ویروسی گرفت بستری شد آنتی بیوتیک قوی زدن درحالیکه عفونت نداشت و باز مریض شد من ...

ایشالا خوب میشه زودتر.خداخیرت بده نتیجش بم بگو جواب گرفتی ببرمش

پیش دکتر کلیه بردمش  برای تکرد ادرارش حساسیتشم گفتم گفت ببرش گوارش اون تشخیص میده دیگ گوارش چطور میخاست تشخیص بده نمیدونم 

نمیدونم ازمایش خون دادم گفتن معلوم نشد خیلی دقیق نیست ازمایش خون بقیشم دیگ جرات نکردم حالا گفتن یه ک ...

خب نون بدون گلوتن که مخصوص بچه های سیالکه بده ببین بازم اونطوری میشه یان اگه نشد محصولات بدون گلوتن بده بچت راحت غذا و نون بخوره ان شاءالله زودتر خوب بشه 

میگم تکون میخوره شل نشه دو دهنش بگیره خیلی کوچیکه نتونه رد کنه.بچم خیلی تو خواب حرکت میکنه گاهی با د ...

اچی رو بچت در میاورد؟ اصلا حرفاتونو با این کاربر متوجه نشدم 

چی جابجا میشه؟؟ ازچی حرف میزنید

نشتی روده چیه ؟ یعنی دورازجون روده اش سوراخه؟؟

سوراخ نه، اتصالاتی که روده رو به هم وصل میکنه شل میشه و موادی که نباید از سد خونی بگذره میگذره و وارد گردش خون بدن میشه و سیستم ایمنی به شکل اگزما و آلرژی و خودایمنی واکنش نشون میده....

سوراخ نه، اتصالاتی که روده رو به هم وصل میکنه شل میشه و موادی که نباید از سد خونی بگذره میگذره و وار ...

این نشتی که میگی پس همون ورم روده ام میشه گفت؟؟ تاحالا دکتر سونو نگفته ورم روده داره؟؟ 

این نشتی که میگی پس همون ورم روده ام میشه گفت؟؟ تاحالا دکتر سونو نگفته ورم روده داره؟؟

نه

ورم نداره

یک بار سونو گفت التهاب داره، در زمان بیماری بود که لنف مزانتریک بزرگتر شده بود، که بعد از خوب شدن مریضی ویروسی لنف هم درست شد

میگن اگزما ژنتیکی هم هست

نمیدونم والا

من تو بارداری هم استرس زیادی داشتم 

نهورم ندارهیک بار سونو گفت التهاب داره، در زمان بیماری بود که لنف مزانتریک بزرگتر شده بود، که بعد از ...

ورم همون التهابه 

پسرمم میگن ورم روده داره ی سری ازاین تاپیکها رو میبینم میگم شاید حساسیت غذاییه 

اخه ی مدت کبدش گرم بود دارو گیاهی دادم کبد خوب شد ولی گاهی جوش سینه میزد باز ازمایش دادیم سیستم دفاعی پایین بود بادارو کمی اومد بالا باز تابستون جوش میزد تا الان خنک شده دو سه ماهه نزده ولی ورم روده کامل خوب نشده میگم حتما از غذاس اخه ۴ سالشه نمیتون بفهمم چه غذایی مخصوصا الان جوشم نمیزنه روده رو چطوری بفهمم 

فقط رشته پلو رو فهمیدم تب میکنه یکی ام سس الویه زیاد باشه بلغمی میشه اونم تقصیر مادرمه خودم مخالف سسم