2777
2789
تست آلرژی نگرفتم زیاد نبود آلرژی اما اگزما شدید بود بله الان بهتر شده اکرماش در حدی بود که صورتش زخم ...

اگزما هم در اثر آلرژی و هم در اثر بالا رفتن هیستامین پیش میاد

الان که ده سالشه درچه صورت اگزماش عود میکنه؟

متوجه حساسیت به چیزی نشدین؟ پرهیز غذایی نداره؟ 

بجز اگزما قرمزی پشت پلک، عطسه و آبریزش اینا پیدا نمیکنه؟ 

برای گوارش بردم نجفیشما هم ببر ، دکتر مهری نجفی ثانی، میدون آرژانتین، خیابون الوند، ابتدای خیابون را ...

خب وقتی کاملشو نداره به چه درد میخوره

بچم عمرا بذاره تست پوستی بده . بچه شما راحت گذاشت؟ 

قد و وزن بچت چقدره؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب وقتی کاملشو نداره به چه درد میخورهبچم عمرا بذاره تست پوستی بده . بچه شما راحت گذاشت؟ قد و وزن بچت ...

برای الرژی یکی دوبار دکتر بمانیان بردم ازمایش خون داد گفت سیستم دفاعیش ضعیفه برو ی سال دیگه بیا تکرارکنیم اگه نرفته باشه بالا واکسن بزنیم کاری ام نکرد منم ازاین دکترگیاهی ی شربت داد ۸ ماه خورد اومد رو حدالاقل ولی اون قرمزی پوست بازم بود البته کمتر .ای کاش ی دستگاهی اختراع میشد بی دردسر نشون میداد بچه به چی حساسه 

خدایا یکی رویاهای منو اختراع کنه

بچم از دو سالگی تا حالا چند بار بستری شده چندین بار هم دکترا آز خون نوشتن براش، بالای ده بار آزمایش ...

خب اینهمه ازمایش خون چی دستگیرت شد نتیجه رو چی میگفتن؟ 

دکتر از چی ترسوند میبردی بستری؟ 

مگه بیمارستان معاینه میکردن تایید بستری میدادن؟ 

اخه برا حساسیت بستری میکنن؟ 

اگزما هم در اثر آلرژی و هم در اثر بالا رفتن هیستامین پیش میادالان که ده سالشه درچه صورت اگزماش عود م ...

نه عطسه اینا نداشت 

الان خیلی کم پیش میاد اگزما داشته باشه مگر زیادی پوستش خشک‌شه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

خب اینهمه ازمایش خون چی دستگیرت شد نتیجه رو چی میگفتن؟ دکتر از چی ترسوند میبردی بستری؟ مگه بیمارستان ...

برای بیماری های مختلف مثلا دو سالگی روتاروویروس (اسهال و استفراغ) ، سه سالگی آدنوویروس (سردرد و استفراغ ) ، امسال چهارسالگی آنفولانزای اچ وان ان وان.... بیمارستان که برای آلرژی خون نمیگرفتن 

واقعا دوبارش کاملا از ترسی که دکتر احمق بهم داده بود الکی بستریش کردیم، فقط سرم میخواست... بی تجربه بودم و الان پشیمونم... 

این بستری ها هیچ ربطی به آلرژی و اگزما نداشت بخاطر مریضی های ویروسی بود، ولی بعد از هر بار بستری بدتر شد

تست پوستی کمکت میکنه بفهمی، شما جایی ببر تست کامل داشته باشن، پسر منم ترسو و استرسیه، به اون سختی که شما فکر میکنی نیست، اول رو دستاش شماره مینویسه، بعد کنار هر شماره یه قطره عصاره میریزه، بعد با یه سوزن یه  سیخونک کوچولو در حد نیش پشه روی هر قطره میده و بعد از ده دقیقه معلوم میشه در چه حد به چه چیزایی حساسیت داره

برای بیماری های مختلف مثلا دو سالگی روتاروویروس (اسهال و استفراغ) ، سه سالگی آدنوویروس (سردرد و استف ...

چه جالب اسم ویروس هارو هم میدونید بچه منم ویروس میگرفت دکتر اصلا اسمی نمیگفت چی هست 

اخه همون ویروسم بچه حادنباشه بستری نمیکنن بخاطر چی میگید دوبارش بستری نمیخواست ؟ فقط سرم میخواست