2777
2789
خب نون بدون گلوتن که مخصوص بچه های سیالکه بده ببین بازم اونطوری میشه یان اگه نشد محصولات بدون گلوتن ...

عزیرم شرایطتش ندارم بتونم فراهم کنم دسترسی بش سخته همه جا نیست مشکلات جسمی و مالی دارم نمیتونم 

برنج اکی شده دیگ برنج میدم هفت هشت ماه نخورد ولی بعدش تست کردم اکی شد 

قصیه بیشتر الرزی هست تا سلیاک چون علایم سلیاک نداره دکتر گفت احتمالش خیلی کمه

الان یکسال گدشت علات ندادم باید دوباره بدم تست کنم ولی فعلا خیلی میترسم حال جسمیم خوب نیست یه کم بهترشم تست کنم دوباره 

تست آلرژی

تست عرق داده گفت خداروشکر سالمه کمی دفع چربی داره ولی مهم نیست حساسیت غذاییه برو پیداش کن تست پوستی ام پسرم نمیذاره و بعضی ها میگن معتبر نیست ی موت به ی چی حساسه بعد به ی چیز دیگه و نمیشه تند تند این تست و داد روان بچه داغون میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیرم شرایطتش ندارم بتونم فراهم کنم دسترسی بش سخته همه جا نیست مشکلات جسمی و مالی دارم نمیتونم برنج ...

باز خوبه خداروشکر برنج و میتونی بدی ان شاءالله غلاتم حل میشه سلامتیشو بدست میاره

تست عرق داده گفت خداروشکر سالمه کمی دفع چربی داره ولی مهم نیست حساسیت غذاییه برو پیداش کن تست پوستی ...

سلام اگزمای پسرتون چطور شد؟ بهتر شد انشالله ؟ آلرژی های پسرم روز به روز داره بدتر میشه. تست پوستی دادیم. به خیلی چیزا خصوصا اونایی که هیستامین دارن واکنش داره. الان دیگه آبریزش چشم و عطسه و اگزما ... همه چی ... امروز به بوی نعنا با خارش چشم واکنش نشون داد... کلا انگار هیستامینش بالا میره آخه پشت پلک و لپاش درحالی که خودش زرده از کم خونی مویرگها قرمز میشه... دارم دیوونه میشم از استرس

دکتر گوارش بردم گفت چون دفع خون و خلط و اسهال نداره پس التهاب روده نداره.. نشت روده که اصلا قبول ندارن دکترا... 

سلام اگزمای پسرتون چطور شد؟ بهتر شد انشالله ؟ آلرژی های پسرم روز به روز داره بدتر میشه. تست پوستی دا ...

تو فصل سرد قرمزی زیاد نیست کمی زیر گردن قرمز میشه فعلا بعد ویروس خون تو مدفوعش ناراحتم کرده چند روز هست باز نیست دوباره هست ی چندوقتی بود نبود دوباره دو روزه هست ورم روده اش خوب نمیشه

تو فصل سرد قرمزی زیاد نیست کمی زیر گردن قرمز میشه فعلا بعد ویروس خون تو مدفوعش ناراحتم کرده چند روز ...

برای ورم روده دارو دادن؟ خدایا کی این کابوسا تموم میشه.. انشالله زودی خوب بشن و بزرگ بشن ... ورم روده رو از خون در مدفوع متوجه شدین یا علامت دیگه ای هم داشت؟

برای ورم روده دارو دادن؟ خدایا کی این کابوسا تموم میشه.. انشالله زودی خوب بشن و بزرگ بشن ... ورم رود ...

ن ی دکتر گیاهی هست رفلاکسش خوب نمیشد گفت از ورمه اخلاط روده باعث میشن

رفلاکس کمتر شده بود ولی چند شب پیش دوباره تو خواب انگار ی چیزی میجوید دیدم ن هنوز خوب نشده ن دلشو دارم ببرم تست پوستی ن اندوسکوپی عکسی چیزی درواقع نمیذاره و همسرمم مخالفه فقط سر میکنم تا بزرگ بشه دکتر گوارش میگه حساسیت غذاییه اخه غذاهاش تغییری نکردن نمیدونم چرا قبلا نبود الان ورم شده البته رفلاکس که از نوزادی هست باید دوباره ببرم تا تعطیل نشده

ن ی دکتر گیاهی هست رفلاکسش خوب نمیشد گفت از ورمه اخلاط روده باعث میشن رفلاکس کمتر شده بود ولی چند شب ...

دکتر گوارش به من گفت اگر بچه خون در مدفوع یا خلط در مدفوع یا اسهال و دل درد بعد از غذا داره یعنی التهاب روده داره

روده خیلی عضو مهمیه، سعی کن یه دکتر گوارش ببری آزمایش مدفوع مینویسه

آلرژی هم شاید تغییر کنه ، برای پسرم بیشتر شده، قبلا فقط پوست اونم بیشتر بخاطر آلرژی دارویی بود، الان غذایی هم هست، بو هم هست، چشمی هم هست...

دکتر گوارش به من گفت اگر بچه خون در مدفوع یا خلط در مدفوع یا اسهال و دل درد بعد از غذا داره یعنی الت ...

خب همون دیگه اون دکتر گیاهی بدون ازمایش فهمید ورم روده داره ولی دکتر گوارش تست عرق و خون نوشت دادیم گفت سالمه فقط کمی دفع چربی داره مهم نیست گفتم رفلاکس داره مدفوع بلغمی داره گفت حساسیت غذاییه برو پیداکن بعد اون وسط غذا میگفت دلم درد میکنه صبرمیکردم دوباره میدادم بعد اون ویروسم خون دیدم ازمایش مدفوع خالی دادیم همسرم نمیذاره خون بدیم ولی همونم سالم بود گفتم چیزی مشکوک باشه زوری خون و میدم ولی نبود

گوادش بردم دکتر سیاری شما دکتر گوارش پیش کی بردید؟ 

خب همون دیگه اون دکتر گیاهی بدون ازمایش فهمید ورم روده داره ولی دکتر گوارش تست عرق و خون نوشت دادیم ...

برای گوارش بردم نجفی

شما هم ببر ، دکتر مهری نجفی ثانی، میدون آرژانتین، خیابون الوند، ابتدای خیابون راشل کوری، پلاک چهار، طبقه سوم بود فککنم

همون روز که زنگ بزنی نوبت میده ، فککنم تا ساعت دو هستن 

‏‪021 7790 7405‬‏

دقیق بگو موقع غذا خوردن دلدرد داره، دفع خلط در مدفوع داره

دکتر نجفی گفت اگه دلدرد داره، در مدفوع دفع خون داره یا دفع خلط داره یعنی التهاب روده.... به من که گفت برو دکتر آلرژی چون اینارو نداشت

برای آلرژی هم نامه داد برای دکتر اسماعیل موحدی سعادت آباد که وقت گرفتنش حضوریه فعلا نمیتونم برم

قبلش بردم کلینیک آلرژی دکتر زندیه، پماد و دو هفته سیتریزین داد فعلا منتظرم دو هفتش تموم شه، اونم سعادت آباد کنار رستوران ماهی خوب هست، بین مریض میتونی وقت بگیری، ولی تست پوستی که چهار میلیون و هفتصد ازمون گرفتن عصاره هاشو کامل نداشتن، مهمترارو گرفتن، مثلا من موز و ماهی هم برام مهم بود عصارشو نداشتن!!! 

اگزما مشخصه علایم 

حساسیت و آلرژی فرق داره 

دختر من هردو رو داشت 

اگزما شدید تر بود 

پماد هیدروکورتیزون و شربت کتوتیفن درمانش میکرد

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

خب همون دیگه اون دکتر گیاهی بدون ازمایش فهمید ورم روده داره ولی دکتر گوارش تست عرق و خون نوشت دادیم ...

بچم از دو سالگی تا حالا چند بار بستری شده چندین بار هم دکترا آز خون نوشتن براش، بالای ده بار آزمایش خون داد که نصفش از استرس بیجای من بود، بمیرم بچم کم خون شده، این بستری آخر که بیمارستان ازش خون گرفتن دیگه پوستش زرد و لبش کبود شده، شبا کف پاش درد میگیره ، بمیرم براش همش تقصیر منه، تا دکتر اطفال منو میترسپند میبردم بستری میکردم برای بیماری ویروسی الکی بچه رو میبستن به آنتی بیوتیک قوی، باز از خود بیمارستان ویروس اسهال استفراغ میگرفت، روده هاش داغون شد، من داغونش کردم، مطمئنم رودش سالم نیست، کم خونیش هم تقصیر منه، هیچ وقت خودمو نمیبخشم

تست آلرژی که پوستیه یه جای خوب انجام بدین، گوارش هم که معمولاً مدفوع مینویسن... کم خون که نیست؟ با یه بار خون دادن هم چیزیش نمیشه

اگزما مشخصه علایم حساسیت و آلرژی فرق داره دختر من هردو رو داشت اگزما شدید تر بود پماد هیدروکورتیزون ...

الان چند سالشه؟ هنوز اگزما و آلرژی داره؟ اگزما خوب شد؟ توروخدا به من بگین

آلرژی به چی داشت؟

الان چند سالشه؟ هنوز اگزما و آلرژی داره؟ اگزما خوب شد؟ توروخدا به من بگینآلرژی به چی داشت؟

تست آلرژی نگرفتم 

زیاد نبود آلرژی 

اما اگزما شدید بود بله الان بهتر شده 

اکرماش در حدی بود که صورتش زخم زرد شد 

الان ده سالشه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست