2777
2789

میشه لطفا کمک کنید پوشک مای بیبی شماره یک چند بسته باید بگیرم بیشتر از چه شماره ای زیاد استفاده میشه چون نمیخام الکی بگیرم اخرش اندازه نشه و بی استفاده بمونه یه گوشه

من بچم‌سه و سیصد بود‌.چ نیازی که زیاد بخری.به قاعده بخر.تموم شد باز میری میخری.من ۱۰تا بسته خریدم بعد دوباره خریدم.دوماهش که شدوزنش دوبرابر شده بود.دیگه یادم‌نیست چندمیگرفتم براش..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بچم‌سه و سیصد بود‌.چ نیازی که زیاد بخری.به قاعده بخر.تموم شد باز میری میخری.من ۱۰تا بسته خریدم بع ...

زیاد نمیخوام بگیرم یه بسته کوچیک شماره 1 گرفتم حالا گفتم اگه قابل استفاده باشه یه بسته 40تایی شماره 1 باز بگیرم که اولین روزا لااقل همچی فراهم باشه

چون روزای اول پوستشون حساسه باید تند تند عوض کنی.زیاد هم جیش وپیپی میکنن قربونشون بشم

بله درست میگید ولی نمیدونم شماره چند بگیرم واسه یکی دوهفته اول بچه شماره 1 اندازشه یا کوچیک میشن براش باید 2بگیرم

بخدا گیج شدم.کوچیکترینش من منظورمه .میشه صفر؟یا یک؟من سایز کوچیکخرینشو منظورمه

بچتون چند کیلو دنیا اومد اخه صفرشو همون لحظه تو بیمارستان دو سه تا دونه از بسته استفاده میشه دیگه فک نکنم اندازه بشه