2777
2789
واسه من یه برآمدگی در اومد چند روز دیگه شش ماهم تموم میشه هنوز نرفته باید برم سوهان بکشم😑😑 تازه ور ...

منم همینم مثل قدز بینی شده! 

۷ ماهه عمل کردم و نرفتم دکتر 

یعنی برام درستش میکنن؟ 

این همه به خاطر قوز عمل کردم الان قوز داره!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینم مثل قدز بینی شده! ۷ ماهه عمل کردم و نرفتم دکتر یعنی برام درستش میکنن؟ این همه به خاطر قوز ...

وای من فک کردم فقط برا من اینطوری شده 🥲 انقد گریه میکردم سرش دیگه به منشی گفتم گفت بعد شش ماه بیا اگه نرفت دکتر برات تو مطب سوهان میکشه کمتر شده ولی نرفته کامل 🥺🥺

آره به دکترت بگو خودش باید اوکی کنه

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

چون بهتر نمیشه و فقط بهش عادت میکنی منم سه ماهه عمل کردم

اصلاااا همچین چیزی نیس من تا دو ماه عین مایکل جکسون بودم الان قشنگ بینیم رو صورتم نشسته

با ماهای اول که مقایسه میکنم زمین تا آسمون فرق کرده

اصلاااا همچین چیزی نیس من تا دو ماه عین مایکل جکسون بودم الان قشنگ بینیم رو صورتم نشستهبا ماهای اول ...

خب همون تا دو سه ماه شکل نهاییش میشه الان شما چند وقته عمل کردی

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈
از کی حس کردی بهتر شده بینیت؟

از ماه چهارم حس کردم داره جمع میشه بعد من پیشونیم سِر بود خیلی اذیت میشدم کم کم سرِیش برطرف شد نوک بینیم جمع تر شد و نرم تر شد ولی خب هنوزم کامل کامل ورماش نرفته ولی ماهای اول فاجعه بود قشنگ 

از ماه چهارم حس کردم داره جمع میشه بعد من پیشونیم سِر بود خیلی اذیت میشدم کم کم سرِیش برطرف شد نوک ب ...

منم الان نوک بینیم گنده تر از خود بینیه سر همین پره های بینی درست خودشونو نشون نمیدن انکار از روبرو فقط یه نوک دارم. هنوزم خیلی سفته و یه درد خیلی جزئی داره