2777
2789

من از سه ماهگی دچار تپش قلب شدم اکو و نوار و آزمایش مشکلی نداشت ولی هولتر بستن گفتن آریتمی هست و گاهی قلبم نامنظم میزنه خودم حس میکنم وقفه داره وسطاش توروخدا راهنمایی کنید کی بوده مثل من بعد بارداری درست شده؟؟؟

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

خیلی از اریتمی ها بی خطرن نگرانی نداره

عزمزمه دکترم گفت ترس نداره ولی میترسم این وقفه طولانی بشه

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزمزمه دکترم گفت ترس نداره ولی میترسم این وقفه طولانی بشه

نه عزیزم حرف دکترتو گوش کن جدی میگه ، فقط باید چکاپ بری . همین استرس علایم رو خيلی شدیدتر می‌کنه. من خودم یادمه سال کنکورم اریتمی های بدی میگرفتم

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
منم بودم رو دو تا اوای اکو و نوار قلب گرفت گفتن چیزیت نیسرو سومی هر چه گفتن نرفتم ضربان قلبم نامنظم ...

الان خوب شدی اوکی هستی؟

آره فقط رو بارداری ایطور میشدم

خداروشکر برا منم دعا کن خیلی میترسم 

نگران نباش منم چون بارداریم دوقلوبود ازماه های ۵۶ شروع شد به شدت تپش قلب داشتم قلبم بدکارمیکرددرست ب ...

خداروشکر عزیزم برا منم دعا کن این قلبم بدجور حالمو گرفته 

نه عزیزم حرف دکترتو گوش کن جدی میگه ، فقط باید چکاپ بری . همین استرس علایم رو خيلی شدیدتر می‌کنه. من ...

آریتمیت از چه نوعی بود؟ هولتر هم بستی یا قرص خوردی واسش

میشه برای سلامتیم صلوات یا حمد بخونین دارم با بیماریا دست و پنجه نرم میکنم ممنونم ازتون🥲❤
آریتمیت از چه نوعی بود؟ هولتر هم بستی یا قرص خوردی واسش

اریتمی من ناشی از ساختار غیرنرمال قلبم بود، قرص خاصی نه یه چندتا بودن که پروپرانولول هم بود دوز ۲۰ اگه اشتباه ننوشته باشم . الان هیچ مشکلی ندارم

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
اریتمی من ناشی از ساختار غیرنرمال قلبم بود، قرص خاصی نه یه چندتا بودن که پروپرانولول هم بود دوز ۲۰ ا ...

چیکار کردی ک بهتر شدی تند زدن قلب هم داشتی؟

میشه برای سلامتیم صلوات یا حمد بخونین دارم با بیماریا دست و پنجه نرم میکنم ممنونم ازتون🥲❤
چیکار کردی ک بهتر شدی تند زدن قلب هم داشتی؟

کار خاصی نکردم فقط استرس و نگرانی رو از خودم دور کردم، ورزش هم میکنم . البته انواع مختلفی از اریتمی داریم باید تحت نظر دکتر باشید . اره تپش قلب هنوزم دارم ولی یکم بهتره