2777
2789
عنوان

شوهرم عین جاروبرقیه😂😂

681 بازدید | 39 پست

بخدااا

یعنی قرار بود مهمون بیاد،یخچال پر بود از خوراکی،حالا آقا گفتم برم حموم،رفتم برگشتم دیدم فقط سیب مونده😂😂

اولین باره این روشو میبینم،حالا میگم چی به مهمون میدم!؟چرا همشو خوردی!؟میگه مهمون واجبتره،یا تقویت من!؟حالا تازه هم چیپس و اینا خودش خرید کرد برام آورد تا شامو درست کردم دیدم خورده🤣🤣

یعنی چی آخه!؟نگران غذا نیستم،نگران معدشم بخدا😂🤣

با هر کـے خوب ساختیم ' باختیـــم' 🍃✨

گشنش بوده بلعیده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوش جانش من از آدم های خوش اشتها خیلی خوشم میاد 

برعکس از آدم بد غذا که هرچی تعارف می‌کنی میاری تیسکه میده میگه نمی‌خوام متنفرم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بابا،خب همه یخچالو!؟؟؟تازه شامم خورد😂🤣

پناه بگیر

تو رو نبلعه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

نوش جانش من از آدم های خوش اشتها خیلی خوشم میاد برعکس از آدم بد غذا که هرچی تعارف می‌کنی میاری تیسکه ...

نه شوهر من تعارف نکنی بکنی میخوره😂😂

با هر کـے خوب ساختیم ' باختیـــم' 🍃✨