2777
2789
عنوان

این دیگه چ مرضیه

99 بازدید | 10 پست

از صبح ساعت ۹ صبح تا ساعت ۷عصر هیچ چیز نمیخورم و اشتها ندارم زیاد ولی از ۷ به بعد تا ساعت ۲ شب همه چیز میخورم بی وقفه .مثلا  ناهار و صبحانه نمیتونم بخورم ولی شام ۲ بار میخورم با کلی چیز های اضافی بنظرتون دلیلش چیه

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم دلیلش اما مراقب باش اضافه وزن نیاری عزیزکم

صبحانه و ناهار نمیخورم اخه 

ولی  شام سه برابر دست خودمم نیس نمیدونم چیکار کنم

فقط شبا گرسنم میشه

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

معده ی شما در تایم خاصی از روز کار میکنه ..

چیکار کنم اخه شب بی نهایت دلم میخاد چیزی بخورم و شامو ۲ برابر میخورم با چیزای اضافی

خیلی بده کهسعی کن مدیریت کنی خب ، صبحا به زورم شده صبحونتو بخور و شبا کمتر کن از غذاتاروم اروم البته ...

عه مشکلش چیه

اصلا اشتها ندارم هیچی نمیتونم بخورم

چیکار کنم اخه شب بی نهایت دلم میخاد چیزی بخورم و شامو ۲ برابر میخورم با چیزای اضافی

من به شوخی گفتم ..ولی فکر کنم چون شب زیاد میخوری صبح گرسنه نمیشی ..ابتدا شبها غذا رو کم کن مثلا به جای غذا میوه بخور یا اب زیاد بخور که معده پر بشه واحساس گرسنگی نداشته باشی ..بعد میبینی که صبح گرسنه هستی ومیتونی غذا بخوری

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

من به شوخی گفتم ..ولی فکر کنم چون شب زیاد میخوری صبح گرسنه نمیشی ..ابتدا شبها غذا رو کم کن مثلا به ج ...

په ناهار چی عصر چی تا ساعت هفت دقیق کلا اشتها مدارم ادم هر چقدم شام بخوره دیگه تو ۱۰ ساعت هضم نمیشه مگه؟اتفاقا بیشتر چون اب مبخورم دوبار شام میخورم مثلا دفعه اول کم میخورم با کلی اب میخورم ک دلم درد میگیره ولیزچند ساعت بعد باز گرسنم میشه

په ناهار چی عصر چی تا ساعت هفت دقیق کلا اشتها مدارم ادم هر چقدم شام بخوره دیگه تو ۱۰ ساعت هضم نمیشه ...

کم خونی یا کمبود ویتامین نداری .تیرویید مشکلی نداره ...اگه سالمی .با دکتر تغذیه مشورت کن ...

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

کم خونی یا کمبود ویتامین نداری .تیرویید مشکلی نداره ...اگه سالمی .با دکتر تغذیه مشورت کن ...

نمیدونم باید رم ازمایش بدم