2777
2789
عنوان

چگونه سلیطه باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1607 بازدید | 121 پست
بستگی به ذاتت دارهاگه نیستی مثل منی عمرا نمیتونی سلیطه باشی😅

نیستم حتی نمیتونم جواب کسی که بهم توهین کرده رو بدم دست و پام میلرزه زود اشکم در میاد ولی من میخوام سلیطه باشم جوری که اسمم اومدنی بگن فرار کنید این سلیطه بی حیا اومده 😂💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی میره سرکار سلیطه اس؟ 😐

ن منظورش اینه انقد اونجا جرش میدن ک مجبور میشه مظلوم نمونه 

یکیش خود من ! از بچه خانگی تبدیل شدم ب سلیطع

اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾

سلیطه بودن خوب نیست والا

زبون دار باش مظلوم نباش

نمیتونی یه شبه تغییر کنی کم کم

مثلا ببین علت اینکه نمیتونی از خودت دفاع کنی چیه ریشش چیه

بعد حلش کن

در عین حال که محترمی کسی نتونه حقت رو بخوره

بنظرم بهترین حالته

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

نیستم حتی نمیتونم جواب کسی که بهم توهین کرده رو بدم دست و پام میلرزه زود اشکم در میاد ولی من میخوام ...

باید قبول کتی ک از اون قوی تری و‌نترسی

اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾

تو رو خدا ب منم یاد بدید

بنده خوب خدا باشی .

طبق همون راهی که خدا میگه پیش برو .

مسیر جوریه که کسی نمیتونه بهت بالای چشمت ابروهه

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

هرکی میره سرکار سلیطه اس؟ 😐

نه سلیطه ک نیست منتها مظلومم نیست.چون میره تو اجتماع یاد میگیره برای حقش بجنگه و این خیلی خوبه.سلیطه یه چیز دیگس کلا.ب آدم دهن دریده و بی حیا میگن.و این ربطی ب شغل و ...نداره.اتفاقا سلیطه ها نمیتونن شاغل باشن چون محیط کاری نیازمند آدم صبور و آرامه.سلیطه باشن هیچ جا قبولشون نمیکنن

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
نیستم حتی نمیتونم جواب کسی که بهم توهین کرده رو بدم دست و پام میلرزه زود اشکم در میاد ولی من میخوام ...

نمیشی قشنگم 

از ماها برنمیاد متاسفانه😂

ولییی رو خودت کار کن بتونی جواب بدی

منطقی نه با داد و هوار

من یه دخترخاله دارم بچگی خیلی شر بود حتی خالمم ازش میترسید انقد جیغ جیغو و غرغرو بوووود اصلا باهم نمیساختیم من آروم اون شررررر الان نسبت به تلاشی که کرده خداروشکر ادم موفق و سر زبون داریه و به شدت بااعتماد به نفس

خودتی😊

نه مظلوم باش نه سلیطهمظلوما تو سری میخورن سلیطه ها هم هیچوقت دوست داشته نمیشن

من یک عدد تو سری خور هستم 💔🥲

اما سلیطه ها رو حتی اگه دوست هم نداشته باشن از ترسشون کسی چیزی بهشون نمیگه 

کم کم ، اول حد و مرز بزار واسه رابطه هات

فک میکنم باید برم کلاس سلیطه آموزی به خودم باش یاد نمیگیرم میگم اما تو موقعیتش قرار گرفتنی یادم می‌ره همه چی هر چی رشته کرده بودم پنبه میشه 😂😂