2777
2789
عنوان

چگونه سلیطه باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1607 بازدید | 121 پست

انشرلی من خیلی مظلوم بودم وبه خاطرهمین خانواده همسرم به معنای واقعی اذیتم کردن نه این چوس ناله های الکی واقعی آزارم دادم های میگفتم طرف خونم مهمون درست نیست جوابشو بدم .خونه طرف مهمونم نباید چیزی بگم .بزرگترنبایدچیزی بگم .ولی الان که ۴۳ سالمه و۲۵سال از ازدواجم گذشته جز ی اعصاب داغون چیزی نمونده  الان هرکی ازم نظرمیپرسه میگم سلیطه باش .کسی معنیه انسانیت نمی فهمه .نیست

از باغ می برند چراغانی ات کنند     تا کاج جشن های زمستانی ات کنند    پوشانده اند صبح تورا ابرهای تار    تنها به این بهانه که بارانی ات کنند    یوسف به این رها شدن ازچاه دل مبند    این بارمی برندکه زندانی ات کنند   ای گل گمان مکن به شب جشن می روی    شاید به خاک مرده ای ارزانی ات کنند   یک نقطه بیش فرق رحیم ورجیم نیست    ازنقطه ای بترس که شیطانی ات کنند  آب طلب نکرده همیشه مرادنیست    گاهی بهانه ایست که قربانی ات کنند

بلاخره همه سلیطه و پتیاره و ... بدنیا نمیان هرکسی از یه جایی به بعد تصمیم میگیره هرزه باشه بعدش کم ک ...

همه که مثل تو نیستن گلم تو تو شکم مامانت این صفاتی که گفتی دارا بودی بی شخصیت بی تربیت معلوم نیس از کجا سوزوندنت که عقدت اینجا خالی میکنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کن تا طرف خواست دهنش باز کنه بگیرم گیساشو بکنم یا رو زمین بکشمش😂😂

اووووووه 

جاکی جانی میشی واسه خودت😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

اینجور نگو محترم بودن راحت نیست . ولی ارزششو داره.

نمی‌دونم شاید اما خیلی اذیت میشی و دلت زیاد میشکونن ولی وجدانت راحته که تا حالا کسی اذیت نکردی بنظرم حد وسط نگه داشتن بهتره حداقل جوری باشی که بتونی از خودت مراقبت کنی 

انشرلی من خیلی مظلوم بودم وبه خاطرهمین خانواده همسرم به معنای واقعی اذیتم کردن نه این چوس ناله های ا ...

میفهمم عزیزم اینم تاوان خوب بودنه همه اون حرفایی که باید می‌زدیم و نزدیم و جوابهایی که باید می‌دادیم و ندادیم و از حقمون دفاع نکردیم و بجاش ریختیم تو خودمون فقط خودمون داغون میکنیم خیلی خوب درکت میکنم مامان منم درست مثل خودمه الان جز یه اعصاب داغون هیچی براش نمونده 

همه که مثل تو نیستن گلم تو تو شکم مامانت این صفاتی که گفتی دارا بودی بی شخصیت بی تربیت معلوم نیس از ...

ولش کن آب دریا که با اب دهن سگ نجس نمیشه

از باغ می برند چراغانی ات کنند     تا کاج جشن های زمستانی ات کنند    پوشانده اند صبح تورا ابرهای تار    تنها به این بهانه که بارانی ات کنند    یوسف به این رها شدن ازچاه دل مبند    این بارمی برندکه زندانی ات کنند   ای گل گمان مکن به شب جشن می روی    شاید به خاک مرده ای ارزانی ات کنند   یک نقطه بیش فرق رحیم ورجیم نیست    ازنقطه ای بترس که شیطانی ات کنند  آب طلب نکرده همیشه مرادنیست    گاهی بهانه ایست که قربانی ات کنند

خوشبحالت کاش منم به عمم میرفتم 😂خب معلومه تا کسی ادم اذیت نکنه آدم مرض نداره که چیزی بگه کرم میریزن ...

آره 🤣🤣🤣 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

همه که مثل تو نیستن گلم تو تو شکم مامانت این صفاتی که گفتی دارا بودی بی شخصیت بی تربیت معلوم نیس از ...

خب تو همین الانش هم سلیطه هستی نیازی نیست تلاش کنی ولی چرا ناراحت شدی ؟ معنی دیگه سلیطه همون هرزه هست 

واقعا فازتون درک نمیکنم خودت میگی میخام بشم بعد ناراحت میشی ؟ 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

میفهمم عزیزم اینم تاوان خوب بودنه همه اون حرفایی که باید می‌زدیم و نزدیم و جوابهایی که باید می‌دادیم ...

تصمیم نادرست نگیر عزیزم

سطحت رو با اطرافیانت تنظیم نکن گلم

مرنج و مرنجان
من کارایی که گفتی میکنم خواهر و می‌دونی بیشتر به خاطر همینه که نمیتونم با هر کس مثل خودش رفتار کنم چ ...

حق را میشه گرفت .

ولی گاهی لازمه سیاست داشت .

سلیطه ادم بدی درمیاد اخلاقش عین گرگه .

ولی کمی سنگین بودن لازمه برای بعضی کارا .سنگین رسمی بودن لازمه .کمی حالت راز دار بودن لازمه .اما سلیطه گرگه .اصلا حضورش سمه .نه اینکه بهش زور بگی ظلم کنی .نه گاهی دلمون میخاد اصلا حضور نداشته باشه .چشم دیدنش نداری واسه همین به این ادم کار ندارند .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت