2777
2789
عنوان

شوهرم حلقه شو گم کرد

127 بازدید | 11 پست

شوهرم کلا نمیزاره طلا بمونه تا ببینه پول لازم داره طلا میفروشه

دیگه فقط حلقه داشت 

عروسی پسردایی شوهرم بود،مادرشوهرم از ۱۰صبح زنگ زده که بیاید خونه ما باهم بریم و ارایشگاه ساعت ۲ وقت گرفتم

ما ماشین نداشتیم اوناهم جا نداشتم در هرصورت باید با اسنپ میرفتیم

منم ب شوهرم گفتم باید کلی لباس ببریم و هزینه اسنپ چند تا میشه نمیخواد و خودمون از خونمون میریم راحت

شوهرم داد که بدو دیر شد مامانم زنگ زده ،حموم هم نمیخواد بری بیا خونه مامانم برو، داد میزد ومامانش فکر میکرد من چرا میگم نه نمیام

گفتم باشه و لباسارو جمع کردم بریم

شوهرم گفت من باید برم مغازه کلید بدم و برگردم

رفت و اومد 

موقع رفتن خونه مامانش گفت وای حلقم نیست

براش اولش ک مهم نبود بعدش هم یکم

به خواهرش و مادرش گفتم، واکنششون ببینم، دیدم گفتن وای واقعا و زیاد اعتنا نکردن

چیکار کنم برای گم کردن حلقش و احتمال داره فروخته باشه

احتمالابه بهونه مغازه رفته فروخته

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره انگار 

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟

گوشیش رو نگاه کن پیام واریز دیدی بدون فروخته

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اونم حلقه من میگم تو هر چیزی گم کنی نباید اینو گم میکردی چون طلا عادی هم نبود که حلقت بود

مطمئن باش پسرا آمار طلاهای بقیه رو هم دارن و تو ذهنشون مدام در حال ضرب و تفریق ن!😂

البته یک درصدم احتمال داره واقعا گم کرده باشه.

پیام واریزی ۴ ت بود که گفت به صاحب کارش گفته یکم از حقوقمو زودتر بده عروسی دعوتم

4تومن براحلقه کمه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖