2777
2789
عنوان

ایده برای نذری💚🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 21 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی که میذاری نذرت قبول باشه عزیزم منم عاشق نذری دادن هستم

مممنونم از لطفتون عزیزم 💖

اصلا به قصد این زیارتگاه نرفته بودم....وقتی رسیدیم زیارت کردم و نشستم با ناامیدی کتابی که دستم بود چک میکردم چه سوال هایی درست جواب دادم....تو همین حین یه خانم با مجمع اومد وقتی سوال کردم گفتن حاجت گرفتم و نذرم اومدم ادا کنم

تو دلم گفتم من که کلی زحمت کشیدم واسه این آزمون اما امید به قبولی ندارم ولی بار اولم هست میام ان شاالله منم حاجتم بگیرم بیام.....و الان یک ساله من تو اون آزمون قبول شدم به لطف خدا و سید جواد و با تلاش خودم🥺🌸

اسم اون شهید "سید جواد" هست تو شهر فومن سرچ کنید راجع بهش بخونید 🌹

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
مممنونم از لطفتون عزیزم 💖اصلا به قصد این زیارتگاه نرفته بودم....وقتی رسیدیم زیارت کردم و نشستم با ن ...

عزیییییییزم 

خیلیییی به شهدا علاقه دارم 

جالبه یک بار یکی از کاربران نی نی سایت وقتی من تاپیکی راجع به حرم شاه عبدالعظیم زده بودم، نا می از یک شهید بُرد و من رفتم و مزارش رو پیدا کردم، باورت میشه روز و ماه تولدش با من یکی بود؟🥲🥲🥲🥲

انگار خودش منو دعوت کرده بود

حالا هر دفعه میرم شاه عبدالعظیم میرم سر مزارش 

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

عزیییییییزم خیلیییی به شهدا علاقه دارم جالبه یک بار یکی از کاربران نی نی سایت وقتی من تاپیکی راجع به ...

آخییی🥺❤

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
آخییی🥺❤

سلام عزیزم خوبین؟؟

شرمنده مزاحم شدم

من چندتا سوال داشتم میشه راهنمایی کنید؟؟

من امسال حقوق قبول شدم اما کلا هیچی نمیدونم

من اگه بخوام ازمون وکالت بدم باید همین کتاب هایی که اساتید تو ۴ سال دوره لیسانس معرفی میکنن رو بخونم و امتحان بدم؟ارشد هم بخوام امتحان بدم باز باید همینا رو بخونم؟

چون بعضیا میگن کتاب مهم نیست و برای امتحان جزوه بخون و نمونه سوال. برا همون پرسیدم

کلا چیزی نمیدونم میشه اگه ممکنه یه مقدار راهنمایی بکنید منو. ممنون

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍