ولی با اینکه قدیمیه این مدل ابرو منکه راضی ام و هرگز دست به ابروهام نمیزنم نچرال خوبه بابا 😂
اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏
متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜 نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمیگفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدمها و تجربههای جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته میشه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا حسین دخترم رو عاقبت کن🔃
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏
منم نچرالم بدون میکرو و فیبروز و ..... مدلشم اگه خوبه اگه بده همینه دیگه
والا حرف حق
این ابروهای کلفت که با میکرو و... این چیزا درست میکنند یه روزی خز میشه و از مد میوفته ولی ظاهر نچرال هرگز
سآیت مسخره بازی در میاره عکسارو دیر میاره و دیگه پاک کردنش واویلا 😐🤣
دیگه دیر شدهههه 🤣 واسه ی حدف کردنش ان باش که واسه پاک کردنش فقط ۳ دیقه وقت داری