2777
2789
عنوان

کادویی برادرم برای روز پدر

208 بازدید | 20 پست

یه کیک خانمش درست کرده بود انداره این بود که یه بچه ۴ ساله فقط بخور اینم بگم از مال دنیا بی نیازه بی نیاز سال قبل یه جفت جوراب براش آورد

بعد اینقدر پدرم برای ما زحمت کشید فقط خدا میدونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودت چی دادی

هرچی! دست یک مرد تو هدیه دادن نسبت به یک زن خیلی بازتره !

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

احتیاط کردن تو اوردنش ب در و دیوار ک نخورد خدایی نکرده هم کیک خراب بشه هم درودیوار رو کثیف کنه👩‍🦯

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

یه سری مردا لجباز و خسیسن نه زنشون اسایش داره نه پدر مادری خیری ازشون میبینناما یه سری مردا نابلدن و ...

اتفاقا خیلی به خرج وضع مالیش فوق العاده اس خوبه 

برادر ک ب فکر خویش است ن برادر ن خویش است 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

احتیاط کردن تو اوردنش ب در و دیوار ک نخورد خدایی نکرده هم کیک خراب بشه هم درودیوار رو کثیف کنه👩‍🦯

چقدر ذوق می کرد می گفت خانم زحمتش کشیده به خدا قسم فقط خدا میدونه پدرم برامون چقدر زحمت کشیده 

این اصلا ما میبینمش که بخوایم باهاش در مورد این چیزا حرف بزنیم

خوب بهش زنگ بزنید تماس بگیرید یکم درگیر پدرومادرتون کنید.

زیادی راحتش گذاشتین  

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....