لیموترشش مدیر استارتر عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 4580 عنوان بیایید درباره فيلم شنگول و منگول بگم 189 بازدید | 11 پست سلام هفته پیش رفتیم دیدیم یعنی واقعا مزخرف بنظرم سواستفاده از خاطرات بزرگترا برای آوردن بچه هاشون به سینماست.هرچقدر بگم کارتن مزخرفی بود کم گفتم .نمیدونم کجا آدم میتونه شکایت کنه از فیلم سازها خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم 1403/10/25 | 13:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شترپاکدامن عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 2456 ببعی منظورته یا این جدیده؟ تو نمیتونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:! دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾🦽!
لیموترشش مدیر استارتر عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 4580 بیشتر بخطار اسمش باید شکایت بشه . که چطور سواستفاده کرده از این اسم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
پری___دریایی عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 1815 من گاهی وقتا چشمم میخوره به شبکهپویا پیش خودم میگم حیف پول برق حیف وقت اون کودک
fsh_85 عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 3852 بیشتر بخطار اسمش باید شکایت بشه . که چطور سواستفاده کرده از این اسم اسمش شنگول ومنگوله؟
لیموترشش مدیر استارتر عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 4580 بنظرتون جایی هست آدم زنگی چیزی بزنه صدا و سیما که پیگیری نمیکنن اصلا اهمیت نمیدن این از شبکه پویا با این برنامه های مسخره اینجا یه آشپزخونه است اینم از کارت هایی سینمایی خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
لیموترشش مدیر استارتر عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 4580 واااای بچه زرنگ که آخرش ربط دادن به آقا امام رضا جمعش کردن اون از بع بعی قهرمان که از ۱۰۰ بهش ۳۰ میشه داد اینم از شنگول و منگول وااای از این بی دریاتی فیلم سازها خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
لیموترشش مدیر استارتر عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 4580 اسمش شنگول ومنگوله؟ اره خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
لیموترشش مدیر استارتر عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 4580 اسمش شنگول ومنگوله؟ میدونه آدم بتونه جایی اطلاع رسانی که مردم به هوای اسمش نرن . خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
لیموترشش مدیر استارتر عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 4580 من گاهی وقتا چشمم میخوره به شبکهپویا پیش خودم میگم حیف پول برق حیف وقت اون کودک وااااای پویا که واقعا عمر بچه ها رو هدر میده خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
fsh_85 عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 3852 میدونه آدم بتونه جایی اطلاع رسانی که مردم به هوای اسمش نرن . خیلی بد بود؟
لیموترشش مدیر استارتر عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 4580 خیلی بد بود؟ افتضاح خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم