2777
2789

دیروز بخور روشن کردم خونه خوشبو بشه 

بخور روشن برداشت از پشت گذاشت تو پام 

عصر بردمش خانه بازی 

بچه مردم هل داد 

اوردمش خونه یه ظرف پر اب اورد وسط پذیرایی اب بازی و فرشها رو خیس کرد 

بعدش لوازم ارایش منو تو اتاق پیدا کرده خراب کرده الان یه رژ سالم ندارم قشنگ از ته کنده 🙄

لب تاب باباش تازه خریده بود  چند روز پیش دکمه هاش کنده 

چند وقت پیش بادی اسپلش منو باز کرده همش ریخت رو فرش 

یا در یخچال باز میکنه عسل و ارده و چیزای ابکی برمیداره میریزه رو فرشها  یعنی در کسری از ثانیه هاااا

حالا این چیزایی که یادم بود گفتم بقیه اش که دیگه بماند 

یا باید باهاش  بازی کنم یا گوشی بهش بدم یا خرابکاری کنه 

کل خونه شده اسباب بازی ولی اصلن بازی نمیکنه باهاشون.... فقط گریه و زاری برام بخرید  

خیلی حرصم میده روانی شدم بخدا 

دلم نمیخاد دعواش کنم ولی بخدا خسته شدم 

چند وقت پیش بردمش مسافرت خونه داداشم یه شهر دیگن خونه شون داغون کرد 

جرات ندارم برم خونه مردم 

ببرش دکتر.دارو بده .

دورو بریا خیلیا بچه هاشون رو بردن متخصص کودک.  و دارو داده بهشون . الان آروم و بهتر شدن

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهییی بگردمش محححکم ماچش کن. بچه باید شیطونی کنه اقتضای سن و رشدشه بانو. خدا را شکر که ورجه وورجه میکنه بچه دوستم مادرزادی بیماره فقط نفس میکشه و چشماشو باز و بسته میکنه...

اینا رو گفتم که ناشکری نکنیم داشته هامونو.

فداش ببوسش

خب خودتم سعی کن یه سری چیزا رو در دسترسش نذاری و جمع کنی خواهر منم بچش شیطونه کلی دکوری های خونش و چیز میزاشو جم کرده در کابینتاشم کش زده وسایل ارایشی و شخصیسشم دم دست بچه نمیذاره باید عادتش بدی با وسایل خودش بازی کنه 

ببرش دکتر.دارو بده .دورو بریا خیلیا بچه هاشون رو بردن متخصص کودک. و دارو داده بهشون . الان آروم و ب ...

میترسم داروی اعصاب بهش بدن و براش بد باشه چون اکثر دکترا بیسوادن 

از هزارتا دکتر یه دکتر واقعن سواد واقعی رو داره 

برای الرژیش صدتا دکتر عوض کردم تا یه دکتر خوب پیدا کردم 

یه سال پیش  بردم و داروی اعصاب داد 

و منم ریختمش دور 

میترسم داروی اعصاب بهش بدن و براش بد باشه چون اکثر دکترا بیسوادن از هزارتا دکتر یه دکتر واقعن سواد و ...

داروی اعصاب نمیدن .‌ داروی مخصوص کودکان  که این رفتارا رو دارن بهش میدن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

میترسم داروی اعصاب بهش بدن و براش بد باشه چون اکثر دکترا بیسوادن از هزارتا دکتر یه دکتر واقعن سواد و ...

سلام عزیزم منم مشکلم مشابه مشکل شماست تازه من هیچ جا نمیرم مهمونم ندارم خونمم مثل مسجد جمع و جور کردم پسرم شما أرومتر شده؟

سلام عزیزم منم مشکلم مشابه مشکل شماست تازه من هیچ جا نمیرم مهمونم ندارم خونمم مثل مسجد جمع و جور کرد ...

اره عزیزم به مرور بهتر میشن بشرطی اینکه باهاشون دوست باشی و زیاد باهاشون حرف بزنی و داستان بگی بقول معروف میگن بازی درمانی کنی .....در قالب داستان بهشون اموزش بدیم ...و البته ارتباط بیشتر با بچه ها