2777
2789
عنوان

رفاقت با مشاور

206 بازدید | 19 پست

من دانش اموز هنرستانم، پایه يازدهم یک مشاور داریم خیلی باهام خوبه،باهاش رفیقم اما دیشب پیام دادم بهش نوشتم سلام ورزشکار ما چطوره❤️🙂،نوشت سلام ببخشید مهمان دارم نتونستم جواب بدم،گفتم اذیتم نکن چرا اینطوری حرف میزنی باهام گریه میکنما،گفت وقت نمیکنم زیاد تو گوشی بیام،گفتم برا همه وقت داری جز من،گفت اینطوری نیست،گفتم لطفا ملایم تر برخورد کن باهام گفت انشالله، بهش گفتم قهرم باهات گفت انشالله خیره،بنظرتون دوسم نداره ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا کاری میکنید طرف تو منگنه بمونه ! چرا انتظار داری مثل یک معشوق باهات چت داشته باشه ! کاری نکن این محترمانه رد کردنش به تندی بکشه 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

مشاور فقط راهنماییت باید بکنه

نباید غیر از این باشه

اگه مشاور مشکل اخلاقی داشته باشه 

پس به همه ی دخترا میتونه نزدیک بشه و پیشنهاد بده

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

مشاور فقط راهنماییت باید بکنهنباید غیر از این باشهاگه مشاور مشکل اخلاقی داشته باشه پس به همه ی دخترا ...

من فکر کردم منظور پیامم رو فهمیدید

من دخترم و اون خانم،مشاور معلممه

چرا کاری میکنید طرف تو منگنه بمونه ! چرا انتظار داری مثل یک معشوق باهات چت داشته باشه ! کاری نکن این ...

خواهرم،معلممه من دخترم و اونم خانم هست،رفاقت منظورم رفاقت دانش آموز و معلمیه،اتفاقا خودش هم با رابطه معلم دانش آموزی موافقه

مسئله دوست داشتن و دوست نداشتن نیس

شما وقتی بهش پیام دادی که توی خونه بوده و حتما شرایطش متفاوته

شاید نتونه راحت حرف بزنه 

من وقتی سرکار هستم و مراجعه کننده ی تلفنی دارم طرز صحبت کردنم باهاش با وقتی که توی خونه هستم متفاوته

به نظرم مشاور خوبیه

رفاقت و دوستی هم میکنه باهات

اما یه کوچولو شرایطاتون متفاوته عزیزم

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

خواهرم،معلممه من دخترم و اونم خانم هست،رفاقت منظورم رفاقت دانش آموز و معلمیه،اتفاقا خودش هم با رابطه ...

می‌دونم خانم چون مشاور آقا برای دختران تو مدرسه نمیزارن ! وقتی یکی بهانه میاره یعنی علاقه ای به چت کردن و صمیمیت بیشتر نداره پیله کردنت فقط باعث میشه اون خانم وادار به برخورد تند بشه که خودت بیشتر اذیت میشی ،پس تا همچین اتفاقی نیفتاده اصرار نکن اجازه بده ایشون که بزرگتر و مشاور تصمیم بگیره 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

میدونم عزیزم منم گفتم رفاقتتو دانشگاه بهشون این رو یاد میدن که حق ندارن با کسی که برای مشاوره بهشون ...

خب ابن بحث کاملا جداست چونکه مشاوران دو دستن،مشاوران مدارس و مشاورانی که مطب میزنن

مسئله دوست داشتن و دوست نداشتن نیسشما وقتی بهش پیام دادی که توی خونه بوده و حتما شرایطش متفاوتهشاید ...

میدونی،وقتی رودرو تو مدرسه حرف می‌زنیم باهم خیلی خوبه رفتارش میگیم میخندیم،مثلا چند مدته بهم میگه من میرم باشگاه بدن سازی تو هم بیا بریم،به حرفام خوب و بادقت گوش میده،مهربونه باهام مثل دختر خودش،جانم عزیزم اینا رودررو یا بعضی مواقع سرش خلوت باشه بهم میگه و قشنگ حرف میزنه ولی چون دوتا بچه داره بچه هاش کوچیکن،یکیش ۱۰ساله و یکی دیگه اش سه ساله و مشاور تلفنی هم میده و به صورت هم زمان تو سه تا مدارس تدریس میکنه،هرروز حتی پنجشنبه ها مدرسست تا ساعت دو خودمم درکش میکنم

شوهرشم کارمنده،بیشتر مواقع ماموریته خونه نیست،میگم احتمالا بخاطر شرایط کاریشه

مثلا اولش خودش تلاش زیادی کرد باهم رفیق بشیم و من به یو معلم وابسته بودم که پسم زد کلی تد روحیه ام تاثیر گذاشت افسرده و مریض شدم،اما همین مشاوران کمک کرد بهم ثابت کنه آدم بدرد بخور برا من هرکسی نیست و کم‌کم کرد فراموشش کنم و درخواست دوستی داد و من بهش گفتم اولش میدونم وقت نداری وسعت شلوغه اگر میدونی وقت نداری و نمیتونی با من رفیق بشی مشکلی نیست منم دیگه سمتت نمیام،ولی گفت نه مشکلی نداره اگر بدونم دختر خوبی هستی ویژگی‌هایی که دارم رو داشته باشی خود به خود رابطم باهات صمیمی تر میشه،و منم چونکه مثل خودش بود رقتارام الان با همیم