2777
2789
عنوان

پول خوشبختی نمیاره

319 بازدید | 40 پست

سلام بچه ها 

امشب این تاپیکو زدم مخصوص مجردها خواهشا گوشواره گوشتون کنید. ۱۲ ساله ازدواج کردم دوفرزند دارم با شخصی ازدواج کردم ک از لحاظ مالی صفر بود و الان وضعیت عالی و اکی از اول احساس خوشبختی نداشتم و فکر میکردم وضعیت مالی شوهرم تاثیر داره اما الان ک وضعیت مالی مون اکی هست متوجه شدم ک اشتباه میکردم . من از اونایی بودم ک هرکی میگفت پول خوشبختی نمیاره انقد باهاش بحث میکردم تا قانعش کنم ک اشتباه میکنه ولی الان میفهمم ک چ بلایی سرم اومده.

از همون اوایل فهمیدم انتخابم اشتباه بوده اما به خاطر حفظ آبروی خونوادم ساکت موندم و بعدها به خاطر بچه هام. شوهرم از بیرون آرزوی خانم هاس ولی داخل خونس افتضاحه.

فوق العاده فوق العاده بداخلاق. دنیا برام خرج میکنه لباس میخره پول میده رستوران میبره و هرچی ک فکر کنید ولی دائم تو برجکم میزنه یا جلو جمع باهام بدرفتاری میکنم یا جلوی بچم  باهام خوش برخورد نیس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی دلم برای خودم میسوزه هیچ وقت عاشقی رو تجربه نکردم اصلا زن و شوهرای دلی رو میبینم کیف میکنم . خیلی سعی کردم باهم رفیق باشیم نشده شدم مثه خودش رفتارشو باهاش انجام دادم بارم خوب نشده

دقیقا پول خریدار خوشبختی نیست هیچ وقت 

ما تاجر های شهر خودمونیم

اما تو خانوادمون هیچ وقت معنی خوشبختی رو نچشیدیم 

پول هست سفر لباس خونه همه چی اما چ فایده خوشبختی نیست

چقدر خرج میکنه برات مثلا ماهی چقدر‌

میخوام ببینم ارزش داره انقدر خرجت بشه و بعدم بداخلاق باشه

اخه خیلی از نی نی سایتیا شوهراشون غیر از اخلاق پولم ندارن 

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
دقیقا پول خریدار خوشبختی نیست هیچ وقت ما تاجر های شهر خودمونیماما تو خانوادمون هیچ وقت معنی خوشبختی ...

الان پیشنهاد سفر داده به جای اینکه خوشحال باشم ناراحتم به یاد ندارم سفری باهاش رفته باشم با دل خوش

چقدر خرج میکنه برات مثلا ماهی چقدر‌میخوام ببینم ارزش داره انقدر خرجت بشه و بعدم بداخلاق باشهاخه خیلی ...

هرچقدر ک بخام هرچی پول بخام میده فوق العاده دست و دل باز و خرج کنه ولی متاسفانه زبونش مثه مار میمونه همه رو میشوره میبره

خیلی دلم برای خودم میسوزه هیچ وقت عاشقی رو تجربه نکردم اصلا زن و شوهرای دلی رو میبینم کیف میکنم . خی ...

فکر میکنی همه زن و شوهرها با هم خوبن جز شما 

نه عزیزم از تو خونشون و خلوت خودشون خبر نداری خیلیا با سیلی صورتشون رو سرخ میکنن 

فک میکنی بقیه دعوا ندارن بقیه قربون صدقه زنشون میرن باید بگم نه اینطور نیست 

جلو جمع میکه عزیزم جونم از اون ور تو خونه کتکش میزنه پول نمیده تحقیرش میکنه 

یا ببین آنقدر زبون بازی میکنه و جلو جمع فیلم بازی میکنه اما به زنش خیانت میکنه 

دنیا خیلی از این موارد نشونمون داده و شنیدیم و از جریانات پس پرده خبردار شدیم 

الان پیشنهاد سفر داده به جای اینکه خوشحال باشم ناراحتم به یاد ندارم سفری باهاش رفته باشم با دل خوش

خب سعیتو بکن برو سفر خودتو کنترل کن حال هواتون عوض شه

آروم او با لحن خوب بگو من مشکلم اینه فلانه من تو رو میخوام دوست ندارم مشکلی پیش بیاد بینمون نزار ب خاطر کسی زندگیمون تباه بشه

اگه پول نداشت همینارم تحمل نمیکردی من خونه بابام توفقر بودم خونه شوهرم تورفاهم پول خیلی مهمه خیلی خی ...

من خونه بابام هم وضعیت مالیمون خوب بود هم خیلی خونواده عالی دارم عشق و محبت تو خونمون موج میزنه ولی از طرف شوهرم اصلا از محبت تهی ام 

خب سعیتو بکن برو سفر خودتو کنترل کن حال هواتون عوض شهآروم او با لحن خوب بگو من مشکلم اینه فلانه من ت ...

من ک همیشه خودمو کنترل میکنم اصلا باهاش بحث نمیکنم فقط میریزم تو دلم و هرروز ازش دورتر میشم . این حسی ک بهش دارمو بهم داره دوس ندارم. من دلم میخاد بمیرم براش و بمیره برام ما مشکل خاصی نداریم تو زندگیمون ولی اون الکی سرچیزای کوچیک همیشه منو میرنجونه