2777
2789
عنوان

پرخوری شب یلدا و دلدرد

774 بازدید | 14 پست

شوهرم و پسرم از بس شب یلدایی خوراکی خوردن جفتشون دلدردن منم با شربت عرق نعنا نشستم بالا سر دوتاشون

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

سلام عزیزم اولا یلدا مبارک💘

دوما این وضعیت خیلیاست امشب 😅😜

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

دختر منم دلدر د گرفته‌.دوبشقاب پلو ماهی‌.یه ظرف اجیل.دوتا شیرینی.یه ظرف دسر.شلغم و لبو واااییی گاو از پا درمیومد.انگار از قحطا دراومده بلا ندیده

من خوشبختم ولی نی نی یار اسممو قبول نداشت زدم بدبخت قبول کرد😒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم اولا یلدا مبارک💘 دوما این وضعیت خیلیاست امشب 😅😜

کار هر شب این دو تا همینه میشینن فیلم دیدنی و پرخوری

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
کار هر شب این دو تا همینه میشینن فیلم دیدنی و پرخوری

ای جونم 😄😄خدا حفظشون کنه ..البته اول خودتو حفظ کنه تا بالای سر این دو آقا باشی❣💖

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
والا ما هنوزم مشغولیم !!!😁😁😁😁 البته عادت بدی هست و تقریبا همه اهالی این کشور این عادت پرخوری&nb ...

عادت خوشمزه ایه

دختر منم دلدر د گرفته‌.دوبشقاب پلو ماهی‌.یه ظرف اجیل.دوتا شیرینی.یه ظرف دسر.شلغم و لبو واااییی گاو ا ...

الهی خدا حفظش کنه  مثل پسر منه خوش خوراکه

منم دلم درد میاد با اینکه زیاد نخوردم فقط یک تکه کیک خامه ای خوردم فکر کنم معدم تعجب کرد ظرفیت نداشت

معده منم داره متاسفانه عادت میکنه به پرخوری

ای جونم 😄😄خدا حفظشون کنه ..البته اول خودتو حفظ کنه تا بالای سر این دو آقا باشی❣💖

ممنووون عزیزم 💝