2777
2789
عنوان

مامان دلم برات تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1250 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر جاری من سرطان خون داره دکتر گفته بود باید شیمی درمانی بشه اگه شیمی درمانی نشه بعد دوسال میمیره 

خانواده جاریم تصمیم گرفتن به مادرش نگن که سرطان داره یه دکتر طب سنتی گفت اصلا بهش نگین سرطان داره یه مقدار هم داروی گیاهی و سنتی داد بهش الان بیشتر از دوساله حالش هم روز به روز بهتر میشه 

کاش شیمی درمانی نمیکردین 

مادر جاری من سرطان خون داره دکتر گفته بود باید شیمی درمانی بشه اگه شیمی درمانی نشه بعد دوسال میمیره ...

دکتر گفته بود شیمی درمانی نشه بعد دوماه میمیره الان بیشتر از دوساله شیمی درمانی نشده و بهتره

علایم سرطان زنداداشت چی بود ؟ چجوری فهمیدین سرطان داره؟ چند سال درگیر بود ؟

فقط بیحالی 

از عید مریض بود ولی سرکار میرفت کاراشو خودش میکرد یه درصد فکرنمیکردیم سرطانه دکتر گفته بود کم خونیه.خیلی دکتر رفت تشخیص ندادن.دیگه مرداد تشخیص دادن و شهریورم فوت شد.سرطان حتی فرصت جنگیدن بهش نداد

بمیرم برا این بچه معصوم ، موقع مرگ مادرش کجا بود؟ زنداداشت میدونست داره میمیره؟

بچه ها پیش مادرو خواهرم. زنداداش مرحومم بیمارستان.راستش بدترین نوع سرطان خون داشت ولی خیلی امیدداشت خوب بشه برگرده پیش بچه هاش. طفلکی یکماه بیمارستان بود گفت بچه هام نیان تو محیط بیمارستان،خوب میشم برمیگردم.آخرم نه تونست بغلشون کنه نه ببینه... دنیا خیلی بیرحمه 

فقط بیحالی از عید مریض بود ولی سرکار میرفت کاراشو خودش میکرد یه درصد فکرنمیکردیم سرطانه دکتر گفته بو ...

اشک توی رختخواب دختر کوچولو رو خوندم بی قرار اشک میریزم خدایا چه کابوس وحشتناکی تحمل میکنید 

مادر جاری من سرطان خون داره دکتر گفته بود باید شیمی درمانی بشه اگه شیمی درمانی نشه بعد دوسال میمیره ...

میدونی تهران دکتر رفته بود فهمیده بود.بیماری زنداداشم وحشیترین نوع سرطان بود و ۹۹درصد مغزاستخوانش درگیر شده بود.متاسفانه کبد و رحم و .. درگیر شده بود توی زمان بشدددت کوتاه. 

اشک توی رختخواب دختر کوچولو رو خوندم بی قرار اشک میریزم خدایا چه کابوس وحشتناکی تحمل میکنید

بخدا میگم ما تا قبل فوت زنداداشم خوشبخت بودیم الان بدبخت مطلقیم وقتی بچه هاش و داداشمو میبینیم 

بخدا میگم ما تا قبل فوت زنداداشم خوشبخت بودیم الان بدبخت مطلقیم وقتی بچه هاش و داداشمو میبینیم

توی دنیا این غمی که بچه های بی مادر میکشن از بزرگترین غم هاست 

خدا خودش جبران کنه براتون انشاالله 

کاش کنار اون دختر نازنین بودم بهش محبت میکردم