2777
2789
عنوان

مامان دلم برات تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1250 بازدید | 52 پست
یعنی به یک ماه نرسیده فوت شد؟؟؟

بله واقعا باورکردنی نبود. چقدر امید دادیم یکی ک از سرطان نجات پیداکرده بود هماهنگ کردیم اومد باهاش حرف زد.انقدرم درد میکشید میگفت مورفین نزنین اثر شیمی درمانی ازبین نره... منم یه روزایی همراهش میموندم الان یهو یاد اون لحظه ها میفتم میشینم گریه میکنم... کاش خداباما اینکارو نمیکرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه بگی بی حالیاش چطور بود؟

ببین زنداداش خدابیامرزم زن فعالی بود از اوناییکه صبحا زود بیدارمیشد ظهر هیچوقت نمیخوابید همیشه در حال فعالیت بود هم بیرون کار میکرد هم خیاط بود،روزیکه ازمایش خون داد هموگلوبینش ۴ بود دکتر گفته بود این باید الان خون و ... تزریق بشه بهش وگرنه به خونه نمیرسه.درحالیکه روز قبلش با حال بدش میرفته سرکار،بچه هارو باشگاه میبرده. ای کاش بیشتر ب خودش میرسید،البته بیحالیش درحدی بود ک میگفت حالم ی طوریه نمیتونم پله برم بالا پایین نمیتونم راه برم ولی متأسفانه تاروز قبل بستریش با ته مونده رمقش کاراشو میکرده. روحش شاد باشه مصیبت بزرگیه نبودش برای ما