2777
2789
عنوان

خدایی اینا دیگه شورشو در اوردن 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 42 پست

الان هم چند تا منفور هستن تو سایت که خودشون دارن برا هم در نوشابه باز میکنن  و پاچه خواری همدیگه میکنن ..واقعا مسخرس ..توهم دارن کل سایت به اینا حسودی میکنن ..و خودشون را شاخ نی نی سایت میدونن،خخخخخخ مردم شاخ اینستا میشن اینا هم شاخ این سایت درو پیت .آخه خنده دار تر از این وجود نداره ..حسودی اونم به شخصیت مجازی که معلوم نیست کیه و چیه اصلا راست و دروغش معلوم نیست پشت این اکانت کی نشسته ....نمی‌دونم از این تازه به دوران رسیدگی و این نوع تا پیکا چی گیرشون میاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر کن طرف حسرت بخوره ....شاید یکی پدر مادر نداشت شاید یکی یتیم بود فکر کن این همه آه میزنه اون زندگ ...

دقیقا ...من خودم خدا را شکر مشکلی ندارم ولی تا به حال به خودم اجازه ندادم تو هییییییچ فضای مجازی عکس بزارم تا چیزی تعریف کنم ..آخه به بقیه چه ارتباطی داره....حتی اگه به نفر هم با حرفای من آه بکشه ..اهش پشت سرم و تو زندگیم هست مگه مرض دارم

دقیقا ...من خودم خدا را شکر مشکلی ندارم ولی تا به حال به خودم اجازه ندادم تو هییییییچ فضای مجازی عکس ...

افرین به تو عزیزم 

کار خوب رو شما می‌کنی 

اتفاقا الان دیدم تاپیک اون زنه رو همش پز ابکی 🤣

افرین به تو عزیزم کار خوب رو شما می‌کنی اتفاقا الان دیدم تاپیک اون زنه رو همش پز ابکی 🤣

دیدی اون اسکرین را که خودش تاپیک زده بود چند سال پیش :اونایی که میان میگن چقد شوهرمون پول برامون خرج می‌کنه پز میدن و اگه بگن انرژی خوبمون را به اشتراک میزارم زر مفت هست ...دقیقا عنوان  تاپیکی هست که چند سال پیش خودش  زده ..منم اسکرین شات تاپیک چند سال پیش خودش را براش گزاشتم ...ببین یعنی خودشم می‌دونه این نوع تاپیکا پز هست و نباید بزنه ...ولی بازم به این نوع تاپیکا ادامه میده ..حتی خودش حرف خودش را قبول نداره....عجیبش همین جاست انگار خواستار جلب توجه هست حتی منفی ..آخه من نمی‌دونم توجه و معروف شدن تو این سایت درو پیت واقعا به چه کارش میاد...

دیدی اون اسکرین را که خودش تاپیک زده بود چند سال پیش :اونایی که میان میگن چقد شوهرمون پول برامون خرج ...

افرین حق 

کاملا درست میگی 

ولی خداروشکر مجازی هست بعضیا راحت عقدهاشونو میتونن خالی کنن وگرنه چ میکردن

افرین حق کاملا درست میگی ولی خداروشکر مجازی هست بعضیا راحت عقدهاشونو میتونن خالی کنن وگرنه چ میکردن

دقیقا..یک ضرب المثلی هست میگه لاف در غریبی و گوز در مسگر خانه....اینا نمونش هستن.

واسه اینکه شما بری جلو در یه مغازه ک ویترین قشنگ نداشته باشه تو نمیری ولی وقتی یه ویترین خوشگل ببینی ...

جمله خفنی بود

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

الان هم چند تا منفور هستن تو سایت که خودشون دارن برا هم در نوشابه باز میکنن و پاچه خواری همدیگه میک ...

متاسفانه بعضی هاشون واقعا حسودی میکنن

ولی یطوری شده وقتی کسی واقعا ازشون میناله میچسبونن به همون حسودا 

بقیه هم که فقط لب و دهن میبینن 

میگن آره آره حسوده حسود

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

اگر شما بیننده نباشید اونا هم نمی تونن فرو بکنن تو چشم ملت

به خدا من یه دونه از این بلاگرا رو که میگید نمی شناسم، اصلا نمیدونم چی ذارن، در حالی که تو اینستا هم زیاد می رم

الگوریتم اینستا از هر چیزی که دنبالش باشید هی مشابهش رو براتون میاره. شما هی اینجور چیزا رو سرچ می کنی یا در گذشته سرچ کردی ایسنتاگرامت کلا شده این

والا من فقط نی نی گربه و توله سگ و نی نی آدم و کارای بامزشون رو می بینم تو ایسنتا، یا محتوای طنز و کمدی

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!