2777
2789
عنوان

بنظرتون این ادم مشکوکه

131 بازدید | 18 پست

یه نفر به شوهرم پیشنهاد  شراکت تو کار داده 

طرف هم خیلی پولداره هم کار بلده اصلا نیازی به شریک نداره نمیدونم چرا به شوهرم پیشنهاد داده 

میگه بیا همه چی رو هم محضری و قانونی ثبت میکنیم کارو یادت میدم فقط نصف سرمایه با تو نصفشم با من 

چندساله میشناسیمش ادم خوبیه  تحقیقم کردیم همه ازش تعریف میکنن ولی من بازم نگرانم

حالا شوهرم قراره مفصل باهاش حرف بزنه ببینه اوضاع از چه قراره بنظرتون چه چیزایی بپرسه ازش؟

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
شوهرت سرمایه نذاره مسولیت هیچ چک سفته بدهی و حتی نام و رسم شرکت نداشته باشه همین کافیه

منم نظرم همینو 

اون طرف گفته اگرم نخواستی بیا یادت میدم واسه خودم کار کن اما سرمایه بیاری بهتره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نظرم همینو اون طرف گفته اگرم نخواستی بیا یادت میدم واسه خودم کار کن اما سرمایه بیاری بهتره

نه دیگه بگو من سرمایه ای ندارم که بیارم همه چی بنام خانمم اونم موافق این نیست اگر میخوای کار کنیم فقط

احتمالا میخاد از اسم سفید شوهرت استفاده کنه برا ثبت کارشون

خودش نمایندگی داره کارگاه داره 

چندتا شغل داره 

خودمم میخوام باهاش حرف بزنم اما نمیدونم چیا بگم 

نه دیگه بگو من سرمایه ای ندارم که بیارم همه چی بنام خانمم اونم موافق این نیست اگر میخوای کار کنیم فق ...

خودمم قراره حرف بزنم 

بنظرت اگه دلیل خواست چی بگم 

یه شغل دیگه داره که درحال حاضر رئیس شوهرم به حساب میاد 

حالاهم که این پیشنهادو داده .. نمیخوام خیلی رک حرف بزنم که باعث سوتفاهم بشه میخوام با احترام و محکم بگم

خودش نمایندگی داره کارگاه داره چندتا شغل داره خودمم میخوام باهاش حرف بزنم اما نمیدونم چیا بگم

عزیزم، حق داری نگران باشی! این یه پیشنهاد خیلی بزرگ و مهمه و باید با احتیاط پیش برید. شوهرت قبل از هر تصمیمی باید کلی سوال بپرسه تا خیالش راحت بشه. بهش بگو این سوالا رو از طرف مقابل بپرسه:

* **اول از همه، چرا من؟** واقعا چرا از بین همه، به شوهر تو پیشنهاد شراکت داده؟ این خیلی مهمه. شاید یه دلیل پنهان وجود داره که باید کشف بشه. بگو دلیلش رو خیلی دقیق و با جزئیات توضیح بده.

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

*جزئیات کار چیه؟** فقط یه جمله کلی نشنوه. بگو دقیقا چه کاری قراره انجام بدن، چه محصول یا خدماتی ارائه میدن، بازار هدف کیه و... هرچی جزئیات بیشتر، بهتر.

* **نقش من تو این کار چیه؟** شوهرت دقیقا چه کاری باید انجام بده؟ فقط سرمایه گذاریه یا باید فعال تو کار باشه؟ چقدر وقت باید بذاره؟ اینکه فقط نصف سرمایه رو بذاره و بقیه کارها رو طرف انجام بده، خیلی خوبه، اما باید مطمئن بشه که اینطوریه

چطور سود و زیان تقسیم میشه؟** فقط نصف نصف نشنوه. بگو دقیقا چه فرمولی برای تقسیم سود و زیان وجود داره. اگر ضرر کرد، چطور تقسیم میشه؟ آیا یه قرارداد محکم و دقیق وجود داره؟

خودمم قراره حرف بزنم بنظرت اگه دلیل خواست چی بگم یه شغل دیگه داره که درحال حاضر رئیس شوهرم به حساب م ...

واقلیت قبل از پیشنهاد شما ما قسط خونه ماشین و... دادیم الان هم درگیر یه مساله برای خانواده ایم نمیتونیم سرمایه بذاریم

*مدت زمان شراکت چقدره؟** این شراکت تا کی قراره ادامه داشته باشه؟ چطور میشه از شراکت خارج شد؟ شرایط خروج از شراکت چیه؟

* **سابقه کاری و مالی طرف مقابل رو به طور کامل بررسی کن:** فقط به حرف مردم اکتفا نکنه. باید مدارک و اسناد مالی رو ببینه. بگو از حسابدار یا وکیلش کمک بگیره تا همه چیز رو بررسی کنه.

قرارداد رو با یه وکیل خوب بررسی کنه:** قبل از هرگونه سرمایه گذاری، قرارداد رو باید یه وکیل متخصص بررسی کنه. این خیلی مهمه. هیچ قراردادی رو بدون مشورت با وکیل امضا نکنه.

به شوهرت بگو که عجله نکنه و همه چیز رو با دقت بررسی کنه.  این یه تصمیم خیلی مهمه که میتونه زندگی شما رو تغییر بده.  بهتره با آرامش و با اطلاعات کامل تصمیم بگیره.  موفق باشید😘

عزیزم، حق داری نگران باشی! این یه پیشنهاد خیلی بزرگ و مهمه و باید با احتیاط پیش برید. شوهرت قبل از ...

شوهرمو از خیلی قبل میشناسه 

جدای از اینا ، شوهر من یه ادم بشدتتت کاری و صاف و سادست قبلا مغازه داشت ورشکست شد الان کارگری میکنه بهش گفته شغلی که الان داری خوب نیست داری خودتو حیف میکنی بیا اینکارو بکنیم

*جزئیات کار چیه؟** فقط یه جمله کلی نشنوه. بگو دقیقا چه کاری قراره انجام بدن، چه محصول یا خدماتی ار ...

نه هردوتاشون هم سرمایه میذارن هم درکنار هم کار میکنن فکرکنم 

بازم میپرسم که مطمئن بشم