2777
2789
عادت میکنی فکرکن من تک بچه بودم رفتم مریوان ۱۸سالم بود.خیلی سختم بودولی شبی ک ازمریوان میومدیم سنندج ...

عادت که آره منم تک بچه ۱۹ سالمه اما حتی یه دوست هم ندارم واقعا تو خونه بودن و تنهایی رو روحیه ام داغون کرده

مریوان عالیه عالیه مخصوصامردمش فوق العاده غریب نوازن من انقدردوست داشتم اصلااحساس تنهایی نمیکردم دائ ...

خب پس همونه عزیزمم .من چون کلا تنهام هیچ دوست و اینایی ندارم احتمالا خیلی سختمه با هر کسی هم نمیشه دوستی کرد واقعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر انشالله سایشون مستدام .من تن و بدنم میلرزه میگم کاش زود تموم شده ۳ ۴ سال از اینجا بریم خیل ...

همچنین همسرشما،ن ترس نداره باخانم همکاردوست شوباهم برین بیاین دیگه اصلااحساس تنهایی نمیکنی کنارمسجدقبایه کتابخونه هست دوست داشتی عضوشو

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد

عادت که آره منم تک بچه ۱۹ سالمه اما حتی یه دوست هم ندارم واقعا تو خونه بودن و تنهایی رو روحیه ام داغ ...

دوست داشتی بیاخونمون 

همچنین همسرشما،ن ترس نداره باخانم همکاردوست شوباهم برین بیاین دیگه اصلااحساس تنهایی نمیکنی کنارمسجدق ...

اتفاقا خیلی مشتاقم شوهرمم بهم میگه .دوستی چیزی پیدا کن بنده خدا چند تا همکار داره خانوم هاشون کارمندن اصلا رفت و آمدی نیستن

اتفاقا خیلی مشتاقم شوهرمم بهم میگه .دوستی چیزی پیدا کن بنده خدا چند تا همکار داره خانوم هاشون کارمند ...

توی مراسمابیای حسینیه کلی دوست پیدامیکنی

اتفاقا خیلی مشتاقم شوهرمم بهم میگه .دوستی چیزی پیدا کن بنده خدا چند تا همکار داره خانوم هاشون کارمند ...

من ک این روزاهمه ی وقتم بادخترم میگذره

توی مراسمابیای حسینیه کلی دوست پیدامیکنی

عه چقدر خوب میگم که بخدا چون کسی نمیشناسم و اطلاع ندارم از این چیزا  خوب شد  که شما سنندج هستین خیلی خوشحال شدم همه چی یادم رفت😁

عه چقدر خوب میگم که بخدا چون کسی نمیشناسم و اطلاع ندارم از این چیزا خوب شد که شما سنندج هستین خیلی ...

عزیزمی من تابستونابادوستم هرروزمیریم این مغازه های لباسفروشیا ببینیم جدیدچی اورده

عه چقدر خوب میگم که بخدا چون کسی نمیشناسم و اطلاع ندارم از این چیزا خوب شد که شما سنندج هستین خیلی ...

کلاس میزارن برای خانمای همکارا برنامه دارن حتمابیا