2777
2789
شما هرسال میگیرین ؟

من که برادرم اره مجردیشم هرسال میدادن میاورد خونمون چادرشب میدادن ...یه سال هم زن برقی دادن ...یه بار فنجون ونعلبکی دکوری داده بودن اکثرا چادرشب میدن....بعد متاهلی هرسال زنش میدادن ...یه روزی هم هس نمیدونم کی هس مراسم میگیرن وهمراه با پذیرایی خانماشونو دعوت میکنن

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا همه ارگان های دولتی ۱۰ تا مناسبت سال پاداش میاد روی حقوق و آموزش و پرورش هم مستثنی نیست

عزیزم دروغ نمیگم که من معلمم تاحالا نه روز زن ،نه یلدا،نه روز مرد و نه هیچ مناسبت دیگه چیزی ندادن،فقط روز معلم یه پولی میدن که امسال که خیلی ترکونده بودن یه تومن ریختن،عیدی هم کمتر از همه جا میده،عیدی امسال ما ۲۵۰۰

عزیزم دروغ نمیگم که من معلمم تاحالا نه روز زن ،نه یلدا،نه روز مرد و نه هیچ مناسبت دیگه چیزی ندادن،فق ...

آره دیگه عیدی کارمندی همینقده

ولی من پرسیدم این پاداشهای مناسبتی برا همه واریز میشه روی حقوق

برا معلم هم گفتن واریز میکنن

من عضو نبودم. متاسفانه یا خوشبختانه اومدم هفته پیش دیدم برا روز زن گذاشته بودید منم که خبر نداشتم چن ...

برنامه ایتا داری؟

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
انقدر باهاش دعوا کردم الانگفت خوب کردم ندادم

ولش کن بابا بقران اشتباهه منم اون روز در حد این بود که برم خونه بابام چنان جنگی شد گفتم این و قایم می‌کنی بقیه کارات هم مثل همینه حالا خوب بود نگفتم برا خودم گفتم فقط بهم میگفتی همین چرا قایم می‌کنن خدا می‌دونه والا الانشم تقریبی حقوقش و می‌دونم خدا می‌دونه اینا چقد بلدن