من که برادرم اره مجردیشم هرسال میدادن میاورد خونمون چادرشب میدادن ...یه سال هم زن برقی دادن ...یه بار فنجون ونعلبکی دکوری داده بودن اکثرا چادرشب میدن....بعد متاهلی هرسال زنش میدادن ...یه روزی هم هس نمیدونم کی هس مراسم میگیرن وهمراه با پذیرایی خانماشونو دعوت میکنن
برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚 وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برا همه ارگان های دولتی ۱۰ تا مناسبت سال پاداش میاد روی حقوق و آموزش و پرورش هم مستثنی نیست
عزیزم دروغ نمیگم که من معلمم تاحالا نه روز زن ،نه یلدا،نه روز مرد و نه هیچ مناسبت دیگه چیزی ندادن،فقط روز معلم یه پولی میدن که امسال که خیلی ترکونده بودن یه تومن ریختن،عیدی هم کمتر از همه جا میده،عیدی امسال ما ۲۵۰۰
ولش کن بابا بقران اشتباهه منم اون روز در حد این بود که برم خونه بابام چنان جنگی شد گفتم این و قایم میکنی بقیه کارات هم مثل همینه حالا خوب بود نگفتم برا خودم گفتم فقط بهم میگفتی همین چرا قایم میکنن خدا میدونه والا الانشم تقریبی حقوقش و میدونم خدا میدونه اینا چقد بلدن