2777
2789
برا منم پسره پوست سیاه کوتا نصفه ریشاش در نیومده شر و شیطون چرا به دلم نشست نمیفهمم😑

همین زشتا زبون بازن.

یچیزی دیدی جذبش شدی.

مثلا تنها ویژگی خوبی که داشت خیلی پرتلاش بود منم خوشم اومد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفعه اولم بود با یکی آشنا میشدم، زبون باز بود.از از اونورم دوستم تشویق میکرد برای تفریح باهاش دوست ش ...

پس با طناب رفیقت افتادی تو چاه 😏 

عیبی یخدی، همینکه زود پیچیدی ب بازی یعنی بردی .. 

لابد اسمشم امیر بود 😂

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
واقعا؟ منم تو سریالای جذب پسرای شر و شیطون میشم ولی تو واقعیت خیلی رو مخن. همینی که میگم همینجوری دا ...

خدا میدونه 😂 نه پسره تو کلاسمونه یه چند ماهم ازم کوچیک تره البته کراشم نیست ولی یه مقدار به دلم نششته ولی فکر کنم رل داره آخه تو بیوش نوشته وقتی هیچ کس پناهم نیست تو پناهمی i😐تازه ترم اولیه من ترم سه تو یه کلاس نطرمو جلب کرد انقد وسط کلاس تیکه میپرونه 

اصلا هیچ چیش با اون معیارام یکی نیست

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

همین زشتا زبون بازن.یچیزی دیدی جذبش شدی.مثلا تنها ویژگی خوبی که داشت خیلی پرتلاش بود منم خوشم اومد

هیچ گوهی نیست 😂 آخه جالبه ترم پیشم یه فردی مثل همین زشت سیاه کوتله نظرمو جلب کرد هر وقت میبینم میگم چقدر خدایه من زشته و کثافت 😐😑

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

من حدس میزنم انرژی درونیشونه که منو جذب میکنه و من معتقدم مثل قطب مخالف آهن ربا عمل میکنه در عوض من جذب پسرایه اروم نمیشم😐

پس با طناب رفیقت افتادی تو چاه 😏 عیبی یخدی، همینکه زود پیچیدی ب بازی یعنی بردی .. لابد اسمشم امیر ب ...

نیافتادم تو چاه چون هیچ ارتباطی شکل نگرفت. چند ماه فقط داشت لاس میزد حتی نمیگفت دوست دخترم ولی بهش گفته بودم اینکه میرم تو رابطه برام مهمه بدونم تهش چیه؟ ازدواج دوست دارم.

ولی دفعه آخر دوستم گفت داره عاشقانه نگاه میکنه فهمیدم چه ریگی به کفششه.

منم چون حسود بود با دوستم قطع ارتباط کردم.

باورت میشه بخاطرش چه موقعیت هایی از دست دادم، ی پسره میخواست بره آلمان، یکی دیکه، بچه ی خوب، خواستگار پولدار و مهندس.

از توجه ای که بهش میگردم لذت میبرد

هیچ گوهی نیست 😂 آخه جالبه ترم پیشم یه فردی مثل همین زشت سیاه کوتله نظرمو جلب کرد هر وقت میبینم میگم ...

خوبه میدونی هم.

ولی طبیعیه نسبت به ی سری ها کراش بزنیم.

ولی بنظرت این سلیقه ی خاص و زشتمون بخاطر چیه؟

میگن خوشکلا با زشتا رل میزنن راسته

خدا میدونه 😂 نه پسره تو کلاسمونه یه چند ماهم ازم کوچیک تره البته کراشم نیست ولی یه مقدار به دلم نشش ...

ولی به نظرم اگه پسری ازمون خوشش اومد باید پیشنهاد بده ما هم می‌بینیم خوشمون میاد یا نه اونوقت جواب میدیم.

دیگه هیچوقت جلو نمیرم

زشتا خیلی اعتماد بنفس دارن هم

نیافتادم تو چاه چون هیچ ارتباطی شکل نگرفت. چند ماه فقط داشت لاس میزد حتی نمیگفت دوست دخترم ولی بهش گ ...

هرچی بوده تموم شده رفته قصش .. ولی کیسای خوبیو پروندی 😄

جدا از شوخی مطمئن باش آدمای بهتری میان تو زندگیت ب این شک نکن، حتما یه حکمتی بوده توش ک با اونا آشنا نشدی .. وقتش ک برسه  اون کسی ک قلبا میخوای میاد تو زندگیت 😉

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
خوبه میدونی هم.ولی طبیعیه نسبت به ی سری ها کراش بزنیم.ولی بنظرت این سلیقه ی خاص و زشتمون بخاطر چیه؟م ...

سیب خوب نصیب شغال میشه🤣 بنظرم بخاطر زبون بازیو انرژیشونه وگرنه تو فرض کن این پسر سیاه قد کوتاه آروم مثبت بود آیا من جذبش میشدم ؟ نه 

بنطرم ما قیافشونو پسند نکردیم به اجبار جذبش شدیم چون حتی خودمونم میگیم زشتن

ولی به نظرم اگه پسری ازمون خوشش اومد باید پیشنهاد بده ما هم می‌بینیم خوشمون میاد یا نه اونوقت جواب م ...

آره من هیچوقت تا به حال جلو نرفتم نخم ندادم و هیچ وقت نمیرم جلو 

من یه کراش داشتم این دفه کراشم واقعا قد بلند و هیکلی با پوست سفید و قیافه معمولی و خوب بود ولی افسوس که کسه دیگه ای رو میخواست منم مت جه شدم هیچ نخی ندادم قلبم شکست 🥲 قضیه ماله ساله پیشه کلا سعی میکنم رو کسی کراش نزنم رو این آقائم زیاد کراش نیستم

سیب خوب نصیب شغال میشه🤣 بنظرم بخاطر زبون بازیو انرژیشونه وگرنه تو فرض کن این پسر سیاه قد کوتاه آروم ...

دعا میکنم یکی گیرت بیاد از هر لحاظ خوب باشه.

زشت و سیاه هم نباشه، مردم بگن چه به هم میان

دعا میکنم یکی گیرت بیاد از هر لحاظ خوب باشه.زشت و سیاه هم نباشه، مردم بگن چه به هم میان

همچنین 🤩😍😘❤