2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من خیلی پسرایه زشت یهو به دلم میشینن البته خدا هیچکسو زشت نیافرید قیافشون ضعیفه😂

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

آره من خیلی پسرایه زشت یهو به دلم میشینن البته خدا هیچکسو زشت نیافرید قیافشون ضعیفه😂

امیدوارم برخلاف صورتش ذاتش خوب باشه

من که نه قد نه هیکل نه خانواده هیچی نداشت.صورت و سیرت یکی بود🤣🤣

امیدوارم برخلاف صورتش ذاتش خوب باشهمن که نه قد نه هیکل نه خانواده هیچی نداشت.صورت و سیرت یکی بود🤣🤣

میدونی من دختر آرومیم ولی نمیدونم چرا جذب پسرای شلوغ شر میشم

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

امیدوارم برخلاف صورتش ذاتش خوب باشهمن که نه قد نه هیکل نه خانواده هیچی نداشت.صورت و سیرت یکی بود🤣🤣

برا منم پسره پوست سیاه کوتا نصفه ریشاش در نیومده شر و شیطون چرا به دلم نشست نمیفهمم😑

از هر دو جهت میشه بهش نگاه کرد .. اگه شخصیتش عن بود پع چرا درگیرش شدی ؟

دفعه اولم بود با یکی آشنا میشدم، زبون باز بود.

از از اونورم دوستم تشویق میکرد برای تفریح باهاش دوست شم.

ولی خوب خدا رو شکر فهمیدم مناسبم نیست بخصوص که من ازدواجیم😅😅

اون نبود خیلی هول بود😒

میدونی من دختر آرومیم ولی نمیدونم چرا جذب پسرای شلوغ شر میشم

واقعا؟ منم تو سریالای جذب پسرای شر و شیطون میشم ولی تو واقعیت خیلی رو مخن. همینی که میگم همینجوری داشت گولم میزد ولی خدا رو شکر قبل اینکه رابطه شکل بگیره از زندگیم محوش کردم