الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره من خیلی پسرایه زشت یهو به دلم میشینن البته خدا هیچکسو زشت نیافرید قیافشون ضعیفه😂
رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت
امیدوارم برخلاف صورتش ذاتش خوب باشهمن که نه قد نه هیکل نه خانواده هیچی نداشت.صورت و سیرت یکی بود🤣🤣
میدونی من دختر آرومیم ولی نمیدونم چرا جذب پسرای شلوغ شر میشم
رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت
امیدوارم برخلاف صورتش ذاتش خوب باشهمن که نه قد نه هیکل نه خانواده هیچی نداشت.صورت و سیرت یکی بود🤣🤣
برا منم پسره پوست سیاه کوتا نصفه ریشاش در نیومده شر و شیطون چرا به دلم نشست نمیفهمم😑
میدونی من دختر آرومیم ولی نمیدونم چرا جذب پسرای شلوغ شر میشم
واقعا؟ منم تو سریالای جذب پسرای شر و شیطون میشم ولی تو واقعیت خیلی رو مخن. همینی که میگم همینجوری داشت گولم میزد ولی خدا رو شکر قبل اینکه رابطه شکل بگیره از زندگیم محوش کردم