2777
2789
عنوان

دکتر بینی برای بینی های گوشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 28 پست
حالا فرمش به کنار اخه تنفسمم مشکل داره 😑

من جای شما دارم حرص میخورم 

نه حتما حضوری باید با اونایی که عمل کردن حرف زد وای خیر نبینه چقدر بده استرس گرفتم ببین برو شکایت کن 

ببین تو پیج خانم بینی اینستا بزن ببین چنتا دکتر بهت معرفی کنه 

با توجه به مدل بینیت و بودجت 

نه اینکع سریع بری عمل ولی اینم میتونه کمکت کنه 

دکتر زیاده فقط باید گشت و مطمئن بود که متاسفانه من اشتباه کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جای شما دارم حرص میخورم نه حتما حضوری باید با اونایی که عمل کردن حرف زد وای خیر نبینه چقدر بده اس ...

راهم دوره بخدا 

شرایطشو ندارم واقعا 

نه از لحاظ مالی نه روحی روانی 

فقط دارم سعی میکنم این روزا رو تحمل کنم 

تا یه روزی پولشو جور کنم برم جای دیگه ترمیم 

راهم دوره بخدا شرایطشو ندارم واقعا نه از لحاظ مالی نه روحی روانی فقط دارم سعی میکنم این روزا رو تحمل ...

کدوم شهری 

چند سالته 

وای خیلی بده من واقعا ناراحت شدم ولی ساده نگذر از این قضیه باید حضوری بری مطبش ابروشو ببری

تو فامیل کسی هست ترمیم کرده باشه بینیشو؟من تو نتم میزنم ترمیم اکثرا میگن تقوی وباستان نژاد

من فقط دوستم با دکتر شهیاد سامانی عمل کرده اونم بار اولش بود خوب در اومده کلا بینیو خوب در میاره

کدوم شهری چند سالته وای خیلی بده من واقعا ناراحت شدم ولی ساده نگذر از این قضیه باید حضوری بری مطبش ا ...

21 سالمه 

اخه میدونی دسترنج خودم بود چقدم دوست داشتم عمل کنم خیلی غصه خوردم تا الان ولی چاره ای ندارم 

اصلا حاضر نیستم برم زیر دستش دوباره 

وحشتناک میترسم کارم به ترمیم سوم برسه بخدا توانشو ندارم دیگه

اخه تو همین نی نی سایت شنیدم یکی میگفت یهنفرو میشناسه سه بار پیشش ترمیم کرد بازم خوب نشد

دوبارشو تازه پیوند زده😣😑😑

چرا ولی پولم نمیرسع ب اون

اصلا عجله نکن تو رو خدا یا بخاطر پول 

یبار عمل میکنی اگه بد بشع باید حالا حالا ها مثه من تحمل کنی تازه اونم خدا میدونه با ترمیم خوب بشه یا نه

دکتر با تجربه وکم ریسک انتخاب کن لطفا