2777
2789
عنوان

دکتر بینی برای بینی های گوشتی

202 بازدید | 28 پست

سلام دوستان لطفا جراح بینی توی تهران زیر 50 میلیون برای بینی نیمه گوشتی معرفی میکنید ؟دکتر که خودتون یا اطرافیانتون عمل کردید و راضی بودین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم به هیچ عنوان به پیج اعتماد نکن حتما حضوری چند بار برو مطب حتی بدون اطلاع من کارم زه ترمی ...

وای عزیزم دکترت کی بوده 

من حضوری رفتم اما همه برای مشاوره بودیم کسی از عمل کرده ها اونجا نبود نمیدونمم چه روزهایی دکتر مطب هست ب غیر از روز مشاوره منشیش هم نمیگه

وای عزیزم دکترت کی بوده من حضوری رفتم اما همه برای مشاوره بودیم کسی از عمل کرده ها اونجا نبود نمیدون ...

اسماعیل زارع تهران 55 تومنم دادم بدریختم کرد 

تنفسمم مشکل داره 

اگه تهرانی که کارت. خیلی راحته چند روز هفته بدون اصلاع قبلی برو شاید باز باشه مطبش ؟!نگفتن چه روزایی عمل میکنن؟؟

اسماعیل زارع تهران 55 تومنم دادم بدریختم کرد تنفسمم مشکل داره اگه تهرانی که کارت. خیلی راحته چند روز ...

چرا گف ولی خب کلینیک عملش یجای دیگس سمت مطبش نیس اره تهرانم 

خیر نبینه ،شما با کسایی که قبلا عمل کرده بودن حرف زدی ؟

چرا گف ولی خب کلینیک عملش یجای دیگس سمت مطبش نیس اره تهرانم خیر نبینه ،شما با کسایی که قبلا عمل کرده ...

تو اینستا اره 

ولی حضوری نه 

تو اینستا هم خب قطعا قرار نبوده ناراضی ببینم چون کامنتارو حذف میکنن 

حتی پیوی اینستا نقد کردم ازشون که ناراضیم وفلان

بلاکم کردن

😑بعد 7 ماه هنوز بینیم کیپه 

راهمم دوره 

ریسک بزرگی بود کلا ولی واسه ترمیم واقعا نمیتونم بهش اعتماد کنم چون ترمیم ریسکش بالاست 

اگر جراح با تجربه نباشه خدایی نکرده میزنه داغون ترم میکنه