2777
2789

الان ترم دو شروع شده،من ترم یکو خوب نخوندم،و میخوام این ترم هم پیش خوانی کنم هم ترمه قبلیو بخونم،اول پیش خوانی میکنم،بعد شروع میکنم به گذشته نگاه کردن

فقط چندتا سوال دارم بعضی چیزا برام مبهمه مثلا برایه ریاضی باید ویدیو دید زیستم بعضی فصلاش عجیبه نمیشه فقط با خوندن متن کتاب فهمید باید ویدیو دید مثلا چند ساعت وقت بزارم واسه دیدن اون ویدیو ها اصلا چقدر از تایم مطالعه اختصاص بدم به پیش خوانی چقدرشو واسه مدرسه..ای خدا اصلا این ساعت دانش امور هست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم  بستگی به خودت داره چقدر زمان گذاشته بشه ولی پیش خوانی زمان زیادی لازم نداره صرفا یه دور متن کتاب روخوانی کن که یه ربع بیست دقیقه زمان میبره بعد معلم درس داد بیا خونه بازم یه تایم کوتاهی بزار درسای اونروزها مرور کن و حتما برنامه ریزی کن برای هفته که هم بتونی قبلی ها بخونی و هم جدیدا ، فیلم هم بسته به تایم خود فیلمه ولی اگر جزوه فیلمو داری خیلی نکته توش ننویس یعنی یه دور قبل فیلم متن کتاب و جزوه نگاه کن که دوباره مطالبی که توشون هست ننویسی تو جزوه که زمان زیاد نگیره

وای منم باید همین کارو کنم ریاضیمو 10 شدم خیلی خراب کردم

من پارسال جزو رتبه های مدرسه بودم،بعد امسال یهو افت کردم و همه از من انتظار دارن،امسال خیلی شل گرفتم،معلمایه جدید فکر میکنن دانش اموزیه عالی ایم،ولی دبیرایه پارسالمون میدونن افت کردم همشم تو خلوت بهم میگن چرا امسال اینجوری شدی 🫠

من امسال فقط میشستم فیلم میدیدم الان اسمشو میگن مور مورم میشه ازش نفرت دارم باعث شد از درسم بیفتم👩‍🦯😂

من پارسال جزو رتبه های مدرسه بودم،بعد امسال یهو افت کردم و همه از من انتظار دارن،امسال خیلی شل گرفتم ...

میتونم راجب ریاضی باهات مشورت کنم؟ 

روزی زین پیله پروانه شوم * وای بر آن روز که از ذوق دیوانه شوم🦋🕊️

راستش من سر امتحان ریاضی استرس میگیرم و همش حس میکنم دارم اشتباه مینویسم و دوباره چک میکنم در آخر وقت کم میارم 

ریاضیم خوب بود جز نمره های خوب بودم ولی امتحانمو بد جوری گند زدم 

ممنون میشم بگی که چیکار کنم و اینکه چه کتابی بگیرم واسه ریاضی 

روزی زین پیله پروانه شوم * وای بر آن روز که از ذوق دیوانه شوم🦋🕊️