2777
2789
عنوان

میشه با منم حرف بزنید

240 بازدید | 28 پست

من اومدم بخوابم بعد یادم اومد یه آقای بی شعور

به من گفته بود خراب 

هر چی بود بارم کرد

خدای خوبم 

همه امیدم تویی 

من تا وقتی وجود دارم چه در این جهان یا جهانی دیگر

هیچ وقت قلبممم آروم نمیگیره 

نمیبخشم چون نمیشه

امیدوارم ....‌‌🙏🏻💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با بخشیدنش حالت خوب میشه و اون کارماشو پس میده ولی با نبخشیدن و چمیدونم نفرین به خودت اسیب میزنی

نه ببین من نفرین نمیکنم اصلا فقط نمیشه بخشید چون هیچ راهی واسه بخشش نذاشته هیچ راهیییی

دلم برای خودم میسوزه که چقدر ادما بهم توهین کردن و نابودم کردن درصورتی به هیچ وجه مستحق نیستم واقعا ...

شما بخاطر بیشعوری دیگران داری خودت و خداوند رو سرزنش می کنی 

بخاطر بیشعوری دیگران حرص نخور 

با بخشیدنش حالت خوب میشه و اون کارماشو پس میده ولی با نبخشیدن و چمیدونم نفرین به خودت اسیب میزنی

نه ما اینو قبول نداریم 

نفرین ظالم جایز است .

ضمن اینکه بخشیدن یعنی ایشون اون آقا رو بکشونه دادگاه و قاطی حکم بده مثلا حبس بعدش ایشون بگه آقای قاضی من ایشون رو میبخشم .این شد معنای بخشش.

در صورتی که بازم در دل از ایشون نگذشته. 

حالا ایشون دستش جای بند نیست 

بعد ما چطور بگیم بزور باید ببخشی؟ 

میخوای بریم کتکش بزنیم تا ببخشه یارو رو؟

نمیشه که دل دست انسان نیست 

با گذشت زمان دل به رحم میاد و میگذره و فراموش میکنه.

کارما بله هر کاری کنی بالخره اون شخص تقاص پس میده دیر یا زود کم یا زیاد

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

واگذار کنید به خدا ،خدا خودش بهتر میدونه چه سزایی براش درنظر بگیره با فکر کردن به این موضوع فقط خودت ...

چشم ممنون از شما به خدا خیلی خیلی خوشحال میشم میبینم هنوز پسرهای به این خوبی داریم 

خدا به همتون سلامتی بده موفق و پولدار بشید هر چند شرایط کشورمون خیلی سخته😍😍