2777
2789

همونم که دیشب تاپیک زدم شوهرم بخاطر یه قهر ساده اتاق دیگه میخوابه.الانم شام خوردیم لششو برد تو اتاق بخوابه رفتم بالاسرش گفتم چرا نمیری سرجات لال بود منم گفتم امشب اینجا خوابیدی دیگه هرگز تا اخرعمرت حق نداری بیای پیش من بخوابی...دلم خونه بچه ها دلم خیلی پره چیکار کنم حالم ازش بهم خورد امشب

بمیرم برات:)

باخاش حرف بزن

بگو یعنی چی هر دفعه یچیزی میششه منو ول میکنی؟

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اعصابتو خورد نکن بزار یکی دوروز بگذره با ارامش باهاش صحبت کن بزار مشکل حل شه جروبحث تو همه خونه ها هست مهم اینه با ارامش مدیریتش کنی ک ختم بخیر بشه

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
مقصر خودش بود باهام بدحرف زد من اصلا کاریش نداشتم.اما همیشه میگه تو خیلی حساسی و این اخلاقت کار دستت ...

ای بابا

ما همیشه یه چندثانیه دیر رسیدیم    گشنه ولی یجور دیدیمون که انگار سیرِ سیریم    

حق داری عزیزم میدونم سخته نمیشدخودت بری پیشش بخابی گاهی برای ادامه زندگی مجبوری من میدونم اون بایدنازبکشه اما یه بارامتحان کن بروپیشش شروع کن باهاش معاشقه وبهس بگوبدون اون خوابت نمیبره.نمی دونم حرفم درسته یانه

متنفرم ازش.دلم میخواد برگردم تو اغوش خونوادم.دلم بابام و مامانمو میخواد

تا حالا باهاش حرف زدی

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

حق داری عزیزم میدونم سخته نمیشدخودت بری پیشش بخابی گاهی برای ادامه زندگی مجبوری من میدونم اون بایدنا ...

ببخشید ولی تصورش تهوع اور بود😕

اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾

عزیزم اعصابتو خورد نکن بزار یکی دوروز بگذره با ارامش باهاش صحبت کن بزار مشکل حل شه جروبحث تو همه خون ...

دلم مبخواد جداشم ازش.اون هیچی از احساسات رنونه نمیفهمه.مادرش درست تربیتش نکرده اصلا نمیدونه یه زن چی میخواد از زندگی

همسنیم.من کلا دختر حساسیم.اونم میدونست اما با رفتارای بیخودش هربار ناراحتم میکنه و منم میرم تو خودم

یعنی هربار قهر میکنی؟ مقلا چی گفت؟! خب درست و حسابی هم نمیگی ادم کمکت کنه

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون