2777
2789
به نظرم منطقی نیست که بعد از یک بار زندگی به جهنم یا بهشت بریم،نظر من اینه که باید چندین بار بمیریم ...

دقیقا فهم تناسخ نیاز به دید عمیق داره نه هر دید سطحی 

مثل جهان موازی که حتی فیزیک دان ها هم اون رو به اثبات رسوندن ، تناسخ هم ثابت شدس 

البته تو سایتی مثل اینجا 

که دغدغوشون اینه که زیر سی سال حتما ازدواج کنن تا خدای ناکرده لقب ترشیده نگیرن این موضوعات زیاد براشون جالب نیست😂🤦‍♀️

از یه نفر شنیده بودم اگه تناسخ واقعی بود جمعیت جهان نباید افزایش پیدا میکرد خودم نظری ندارم

به نظرم به دنیا میایم چندین و چند بار ولی هر دفعه در یک دنیای جدید

من آن تو ام،مرا به من باز مده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا فهم تناسخ نیاز به دید عمیق داره نه هر دید سطحی مثل جهان موازی که حتی فیزیک دان ها هم اون رو به ...

به نظر من چندین و چند دفعه به دنیا میایم  شاید هم میلیون ها بار،ولی نه اینکه همیشه توی کره زمین،هر دفعه در یک دنیای جدید به دنیا میایم،ولی به هیچ وجه قبول ندارم که تا مردیم یا میرسم بهشت یا جهنم و تا ابد اونجا میمونیم،از نظر من یک فکر بچگانه هست

به نظر من چندین و چند دفعه به دنیا میایم شاید هم میلیون ها بار،ولی نه اینکه همیشه توی کره زمین،هر د ...

دقیقا توی کتاب مایکل نیوتون هم 

حرف از تکامل زده و به قشنگی تناسخ رو نشون میده 

بهشت و جهنم هم برای فریب عوامه

و تناسخ هم بار های بار اثبات شده 

و نشانه هایی هم مثل دژاوو و استعداد های مادر زادی هست که تناسخ رو به خوبی نشون میدن 

دقیقا توی کتاب مایکل نیوتون هم حرف از تکامل زده و به قشنگی تناسخ رو نشون میده بهشت و جهنم هم برای فر ...

ولی من تناسخی که مرتب در همین زمین به دنیا بیایم اعتقاد ندارم،به نظرم باید حرکت به سمت جلو باشه و به مکان ها و ابعاد  دیگه بریم که نوع زندگی فرق کنه

دقیقا توی کتاب مایکل نیوتون هم حرف از تکامل زده و به قشنگی تناسخ رو نشون میده بهشت و جهنم هم برای فر ...

کتاب سه موج از ارواح داوطلب هم کتاب خوبی هست

سلام عزیزم بله واقعیه ولی تو نمیتونی با کتاب خوندن  درک کنی باید تجربه کنی البته که خوندن کتاب های سرنوشت روح دکتر نیوتن و زندگی های گذشته سفر روح رویا از هارولد کلمپ خالی از لطف نیست. هر سوالی از تناسخ داری بپرس با دل و جان پاسخ میدم