2777
2789
میگن این مکر شیطان هست با خودت فکر میکنی دوباره دنیا میای خیلی کارها رو که باید بکنی نمیکنی کارهایی ...

اما خب نمونه های زیادی بوده 

که همه هم اثبات شدن 

این آدمو به شک میندازه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقت پیش یه کلیپ تو اینستا دیدم 

یه ادم مرد xو روحش مثلا رفت یه جایی دور از زمین،اونجا یه نفرو دید 

گفت تو خدایی؟

مردyگفت اره و توهم در نهایت خدایی!!

گفت همه ی آدما تویی

مردxگفت ینی من هیتلرم چه وحشتناک

مردyگفت اینجوری بش نگانکن اون هزاران نفری که هیتلر گشت هم تویی

همه تویی

گفت ینی من مسیحم!!!y گفت وتمتم کسانی که ازش پیروی کردند تویی 

ادامه داد..تو در حال هستی تو در گذشته هستی تودر آینده هستی

الان که مردی ماموریت جدیدت اینه یه دختر چینی در عصر باستان باشی وزندگی کنی!!!

مردxگفت مگه میشه به گذشته رفت

مرد yگفت زمان وجود نداره تو در هر لظه در جریانی

انقدر ادامه پیدامیکنی تابشی یکی مثل من

مردxگفت ینیی چی مگه تو یدونه نیستی

مردyگفت تعداد من زیاده 

واینجا بود که گفتم تناسخ فقط شروورره 😅😂😂😂

ویجورایی بشر دوس داره واقعیت داشته باشه اما نمیتونه اینطور باشه

چند وقت پیش یه کلیپ تو اینستا دیدم یه ادم مرد xو روحش مثلا رفت یه جایی دور از زمین،اونجا یه نفرو دید ...

ببین این یه داستان چرت و پرته 😂

راستش اصلیت 

تناسخ با این چیزی که گفتی فرق داره 

تناسخ بیشتر میخواد رشد روح رو نشون بده 

البته اینجور که میگن 

و اصلا گذشته ای در کار نیست 

ببین این یه داستان چرت و پرته 😂راستش اصلیت تناسخ با این چیزی که گفتی فرق داره تناسخ بیشتر میخواد رش ...

به هرحال فک نمیکنم تناسخ وجود داشته باشه تابه الانم نظریه اس اثبات نشده 

به هرحال فک نمیکنم تناسخ وجود داشته باشه تابه الانم نظریه اس اثبات نشده

راستش منم فک میکنم این بهشت و جهنم هم توهمه مثل تناسخ 

اما تناسخ آدمو یکم به شک میندازه 

چون چندین مورد بودن که این شرایط رو تجربه کردن 

و خیلی از دانشمندا هم تاییدشون کردن 

راستش منم فک میکنم این بهشت و جهنم هم توهمه مثل تناسخ اما تناسخ آدمو یکم به شک میندازه چون چندین مور ...

خب میدونی طبیعت انسانه که شک کنه ادم مغز داره تفکر میکنه وکاملا نرماله گاهی شک کنیم هرانسان عاقلی تویه برهه از زندگیش این فکرارو حداقل یکبارم شده کرده

مهم اخرشه که گمراه نشیم دیگه انشاءالله خدا همراهمون باشه تا از واقعیت ها دورنشیم

به نظرم منطقی نیست که بعد از یک بار زندگی به جهنم یا بهشت بریم،نظر من اینه که باید چندین بار بمیریم و دوباره متولد بشیم،البته همه زندگی‌ها در کره زمین نیست،در جاهای مختلف و به شکل های مختلف،تا وقتی که به کمال برسیم و به خدا برسیم،انا لله و آنا علیه راجعون،اصلا قبول ندارم که بعضی‌ها باید تا ابد توی جهنم بمونند،ما ذره ای از خدا هستیم و به خودش برمیگردیم

من آن تو ام،مرا به من باز مده

چند وقت پیش یه کلیپ تو اینستا دیدم یه ادم مرد xو روحش مثلا رفت یه جایی دور از زمین،اونجا یه نفرو دید ...

ما همه یک نفر هستیم به اشکال مختلف،در این دنیا فقط یک نفر وجود داره و من هستم،بقیه دنیا برگه امتحانی هست،یا فیلم هست که دارم میبینم،من دانش آموزی هستم که آمدم نشون بدم چقدر پیشرفت کردم،چند درجه به کمال رسیدم چند پله به خدا نزدیک شدم،نمیدونم منظورم رو متوجه میشوید یا نه،هر وقت آگاهی رو طلب کنید بدستش میارید،اگر مشتاق تغییر باشید دریچه های فکری جدید به روی شما باز میشن

من آن تو ام،مرا به من باز مده