2777
2789

سلام دوستان

من یه مدته میخوام برای بچم سرمایه گذاری کنم برای آیندش که بزرگ شد یه پولی دستشو بگیره

کلی تحقیق کردم میخواستم طلا یا دلار بخرم اما به مرور که زیاد بشه میتونه نگهداریش ریسک داشته باشه. طلا هم حتی اگر آبشده هم بخرم بازم سود طلا فروش میاد روش چه برسه به طلای مستعمل یا نو که خود سود و اجرتش زیاد به صرفه نیست

صندوق های طلا رو بررسی کردم تو بورس سود مناسبی میدن و میتونه گزینه خوبی باشه

بانک و موسسه ها که فکر می کنم با این تورم اصلا منطقی نیست

صندوق دی گلد رو یه مدت دارم بررسی می کنم سود خیلی خوبی داره از صندوق های دیگه بهتره و  پشتوانه اش هم دلاره و هم طلا واسه همین سودش هم ترکیبیه و بیشتر از بقیه صندوق ها است و انگار درآمدش دلاری حساب میشه

میخواستم بدونم کسی تجربه ای داره پیشنهاد بهتر بهم بده یا شما کجا برا بچه ها تون سرمایه گذاری می کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که ترکیبی پول جمع میکنم تو یک سال بعدش سکه یا دلار میکنم

دلارم میگن دوسه مدله اره؟اخه شنیدم میکن اونی ک نمیدونم خط ابی داره یا خط قرمز داره گرونتره هم چین چیزایی اره؟

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
بازم نظر من طلا هست ک در بلند مدت سرمایه ی خوبیه هرزمان مقدار زیاد شد و نگهداری ازش سخت شد میتونی تب ...

دقیقاااا من هر وقت طلا میومد پایین برای دخترم یه تیکه طلا میخریدم

تا پارسال تولد ۱۱ سالگیش طلا به شدت گرون شده بود فروختم یه واحد براش خرید 👍 

بازم نظر من طلا هست ک در بلند مدت سرمایه ی خوبیه هرزمان مقدار زیاد شد و نگهداری ازش سخت شد میتونی تب ...

آره واقعا طلا خوبه ولی من چون سود و اجرت تو کتم نمیره بیشتر به صندوق ها فکر می کنم ولی زمین بعدش گزینه خیلی خوبیه واقعا

دقیقاااا من هر وقت طلا میومد پایین برای دخترم یه تیکه طلا میخریدمتا پارسال تولد ۱۱ سالگیش طلا به شدت ...

بنظر من کار عاقلانه ای هست 

خیلی‌ها میشناسم ک حتا در حد یک میلیون یه بند انگشت هم شده زنجیر طلا میگیرن ،کم کم ک زیاد شد تبدیلش میکنن به یه طلای بزرگ 

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من که ترکیبی پول جمع میکنم تو یک سال بعدش سکه یا دلار میکنم

آره ترکیبی خیلی به نظرم منطقیه واسه همین صندوق دی گلد که پیدا کردم دقیقا همینه سرمایه رو ترکیبی روی طلا و دلار سرمایه گذاری می کنه و سودش هم خیلی بهتره

آره واقعا طلا خوبه ولی من چون سود و اجرت تو کتم نمیره بیشتر به صندوق ها فکر می کنم ولی زمین بعدش گزی ...

دست دو یا همون کم اجرت بگیر ،نهایت اجرت و مالیات زیر یه تومن هست عزیزم 

بالاخره تو هر کاری یه بخور بخوری هست

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40