2777
2789

خودم خوشم نیومد خیلی با اینکه بازیگرای خوبم داشت ولی یجوری خشک بود سری اول بهتر بود 

مثلا خانم سعادت اصلا بدرد جوکر نمیخورد خیلی خشک بود 

یا مهسا و حدیث 

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ببخشید استاتر 

دوستان اگ‌میشه یکی دوتا از تایپکامو گزارش بزنین انشالله هرچی طلبتونه از خدا بهتون بده گزارش زدین لایک کنین دعاتون کنم

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

به نظرم نعیمه کارو جمع کرد من اتفاقا بخاطر نعیمه فصل دو بیشتر خندیدم 🤣

اره نعیمه خیلی کیوت بود😂😂😂😂😂

واقعا دوست داشتنی

ولی فصل بعدیش خیلی خوب میشه فیناله همه خوبن آقایون 

خانما فصل یکش بهتر بود 

فصل دو نعیمه خیلی خوب بود تاپشون بود

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
وای ببین من حس میکردم احسانم بدش نیومده بودددد، خیلی کلا حواسش به نعیمه بود🤣

نه بابا همش سناریوشونه بابا 

اصلا ریالتی شو نیست