2777
2789

سلام لیلی_گوگولی 😄😻😻😄چه اسمی باحالی یاد خودم افتادم!!همه دوستام اکثرا گوگولی صدام میکنن ترکیبی شد این اسم 😻!!!

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدعته.... دنبال مراسم واسش نگرد....بازاره نو آوری داغه داغه هر کس با هر وسیله ایی که بتونه ادعای دی ...

بعضیام گریه میکردن.خانومام یکی یکی اضافه شدن به دستشون.گفتم شاید مراسم خاصی باشه که مختص اینجاست

بعضیام گریه میکردن.خانومام یکی یکی اضافه شدن به دستشون.گفتم شاید مراسم خاصی باشه که مختص اینجاست

تو رو خدا راست میگی؟؟؟؟

انگار گَرد مرگ پاشیدن رو این ملت.....

در دوره ای که ازآن 
آره بخدا.همه هم مشکی پوشیده بودن

اَه اَه...با اینهمه خبرای بد و اتفاقات ناخوشایند دلم میخواد برم تو بورکینافاسو زندگی کنم...جایی که حتی اسمی هم ازش رو نقشه نیست....ولی لااقل ارامش داریم.....

در دوره ای که ازآن 
سلام عزیزم.فدات بشم مرسی از تو😍😍😍

خدانکنه تاج سری لیلی_گوگولی عزیز😄😄 ❤❤❤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))