سلام.با نامزدم تو ماشین درحال رانندگی حرف میزدیم بعد من همیشه لجبازم و بحث و اینا دارم (خب دست خودم نیست)امشب بحث ودعوا داشتیم اون خیلی از بحث کردن و دعوا و قهرمن متنفره و امشب یکم عصبی شد زیاد ن (چون زیادش در حد مرگ عصبی میشع داد میزنه)بعد درهمین حین رانندگی میکردیم متوجه نشد زدیم بلوار ماشین پدرش کلا پایین درش رفت داخل و کلا جمع شد بتو.
الااااان بدبخت شدیم اون بشدت خودزنی و گریه کرد و حال منم بشدددت بدشد فقط اون لحظه ک اون گریه و خودزنی میکرد و دادمیزد من اصلا اشکم درنیامد و تو شوک بودم اماالان مثل سگدارم گریه میکنم و خیلی حالم بده(حتی فکرخودکشی هستم)
توروووخدا راهنماییم کنید لطفااا
الان هزینه اش چقدر میشه؟آیا دوباره مث روز اولش میشه ک مثلا بیرنگ دربیاد؟ماشین بیرنگ بوده و خیلیم گرون😔😔😔😔
منم ک پول ندارم ازامروز باید برم کارگری تا پولش جورکنم.
و خب نامزدمم بیکاره.تازه گفت باید جداشیم دیگه نمیخامت💔💔😔😔😔😔حس میکنم حق داره و من مقصربودم😭😭😭اماااا من قلبم از تودهنم مخاد بیاد بیرون ازیطرف گریه ها و اشک ها و خودزنی های نامزدم و ازیطرفم بیپولی و بیکاری و خسارتی ک باید بدم😔😔😔و از جنبه دیگ اینک دوسش داشتم و الان بدون اون میمیرم حالااینم به کنار امشب پدرش اونو زنده زنده میکشه یا میترسم خودش خودشوووو بکشههه استرسدارم شدیدا. توروووخداااا کمکم کنید چه خاکی توسرم کنم.تورووو بحق این شب ولادت دعاتون میکنم کمکم کنید خودمم مغزم هنگ کرده مخام برم ده بیست تا قرصو همزمان بخورم چیع این زندگی بخداهمش بدشانسی😔😔😔 چکارکنم نامزدم اروم شه؟چکارکنم جوابمم نمیده چکارکنم خودکشی نکنه😭😭😭؟هزینه خسارت ماشینو ازکجا بیارم؟کاری هست یروزه پولمو بدن؟چکارکنم؟کمککککککک