2777
2789

سلام.با نامزدم تو ماشین درحال رانندگی حرف میزدیم بعد من همیشه لجبازم و بحث و اینا دارم (خب دست خودم نیست)امشب بحث ودعوا داشتیم اون خیلی از بحث کردن و دعوا و قهرمن متنفره و امشب یکم عصبی شد زیاد ن (چون زیادش در حد مرگ عصبی میشع داد میزنه)بعد درهمین حین رانندگی میکردیم متوجه نشد زدیم بلوار ماشین پدرش کلا پایین درش رفت داخل و کلا جمع شد بتو.

الااااان بدبخت شدیم اون بشدت خودزنی و گریه کرد و حال منم بشدددت بدشد فقط اون لحظه ک اون گریه و خودزنی میکرد و دادمیزد من اصلا اشکم درنیامد و تو شوک بودم اماالان مثل سگ‌دارم گریه میکنم و خیلی حالم بده(حتی فکرخودکشی هستم)

توروووخدا راهنماییم کنید لطفااا

الان هزینه اش چقدر میشه؟آیا دوباره مث روز اولش میشه ک مثلا بیرنگ دربیاد؟ماشین بیرنگ بوده و خیلیم گرون😔😔😔😔

منم ک پول ندارم ازامروز باید برم کارگری تا پولش جورکنم.

و خب نامزدمم بیکاره.تازه گفت باید جداشیم دیگه نمیخامت💔💔😔😔😔😔حس میکنم حق داره و من مقصربودم😭😭😭اماااا من قلبم از تودهنم مخاد بیاد بیرون ازیطرف گریه ها و اشک ها و خودزنی های نامزدم و ازیطرفم بیپولی و بیکاری و خسارتی ک باید بدم😔😔😔و از جنبه دیگ اینک دوسش داشتم و الان بدون اون میمیرم حالااینم به کنار امشب پدرش اونو زنده زنده میکشه یا میترسم خودش خودشوووو بکشههه استرس‌دارم شدیدا. توروووخداااا کمکم کنید چه خاکی توسرم کنم.تورووو بحق این شب ولادت دعاتون میکنم کمکم کنید خودمم مغزم هنگ کرده مخام برم ده بیست  تا قرصو همزمان بخورم چیع این زندگی بخداهمش بدشانسی😔😔😔 چکارکنم نامزدم اروم شه؟چکارکنم جوابمم نمیده چکارکنم خودکشی نکنه😭😭😭؟هزینه خسارت ماشینو ازکجا بیارم؟کاری هست یروزه پولمو بدن؟چکارکنم؟کمککککککک 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خیلی بده این صحنه 

ولی خداروشکر مالی باشه جانی نباشه 

ناراحت نشیا ولی نامزدت خیلی کارش عجیب بود بنظرت میتونی در اینده بهش تکیه کنی؟

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

عزیز یه در ماشینه بیخیال آخه خودکشی آدم هرچی هست مالش بخوره به جونش یه ذره نه

پیش روانشناس برین بابت این غر زدن و اینا

ولی خب طرف مقابلم یه چیش هست برای یه در ماشین اینطوری میکنه حرف میزنه ببین برین تو زندگی چی میشه باید راننده حواسش جمع باشه حرص نخور😑

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

نمیدونم چرا از تصور خود زنیش خندم میگیره😂

فک کن یه مرد تو ماشین صورت خودشو چنگ بزنه😂توروخدااا حلالم کن اسی بخاطر خندیدن بهت میرم جهنم

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

چرا اینقدر نگرانی اخه

اولن وقتی ادم داره بحث میکنه میشه یه کنار پارک کنه بعد دعوا کنه.بعدشم ایشون راننده بودن وباید مسلط ب رانندگی واعصابشون میبودم نه شما.حتی اگه شما ایشونو عصبی کرده باشی.مقصر اولش خودشه

بعدشم بله بی رنگ در میارن 

الان دیگ با پی ار دی ماشین رو بی رنگ در میارن

ده ملیون حتما هزینش میشه 

درحال خودتو سرزنش نکن

خدا بزرگه

سر یه ماشین خودکشی کنید 

جدا شید 

گریه کنید شما چندسالتونه؟ این چه رفتاریه 

خب شده دیگ فدای سرتون 

بعدش تو بری کارگری نامزد بی غیرتت بیکار بمونه؟کسی که ماشین امانت میاره بیرون هرلحظه ممکنه هراتفاقی بیوفته مگه دست شما بوده 

بعدشم یعنی چی لجبازمو قهرو بحث میکنم .توروخدا اول به بلوغ برسید بعد نامزد کنیم زندگیه بچه بازی نیست 

بهتره بابت اخلاقت که عاشق لجبازی هستی بری روانشناس و مشاوره

بعدشم نامزدت بیکاره چرا باهاش نامزد کردی چجوری خرج زندگیو در بیاره😐

پولدارن؟

والا وظیفه تو نیست پول بدی اما میتونی کمکش کنی یه مقدارشو

وای خیلی بده این صحنه ولی خداروشکر مالی باشه جانی نباشه ناراحت نشیا ولی نامزدت خیلی کارش عجیب بود بن ...

دقیقا منم همینو گفتم فردا سر یه خرابی ماشین لباسشویی و چک و بدهیم همینجوری میکنه؟خدا به خیر کنه

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

با عرض پوزش ولی وقتی ک ون رانندگی نداره پول خسارتم نداره غلط کرد پشت فرمون نشست تصادفه دیگ ادم نکشته تو چرا  خسارت بدی مگه تو پشت رل بودی

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌