2777
2789
عنوان

دوستان بدبختتتتتت شددددمممم آقایون هم بیان‌توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 3366 بازدید | 169 پست
چند سالتونه؟؟دوست پسرت بوده....؟خوانوادش از بودن شما با پسرشون مطلع هستن؟

همسن ۲۴.نع نامزد.آره مطلع بودن اول خونشون بودیم بعد رفتیم بیرون خااااک تو سربارون ک کاش!هوس بیزون نمیکردم😭😭😭😭😭.حالا براچی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا از تصور خود زنیش خندم میگیره😂فک کن یه مرد تو ماشین صورت خودشو چنگ بزنه😂توروخدااا حلالم ...

واسه چی؟مگه کجاش خنده داره؟

😔😔😔😔😔خب بیپول و فقیز باشی و خانوادتم دست به زدن و دست به تحقیرشون بالاباشه چه حسی میادسزاغت؟

همسن ۲۴.نع نامزد.آره مطلع بودن اول خونشون بودیم بعد رفتیم بیرون خااااک تو سربارون ک کاش!هوس بیزون نم ...

نمی‌دونم...فکر کردم یه دختر و پسر پانزده شانزده ساله بی اجازه رفتن بیرون.؟با توجه به تعریف خودتان البته..

چرا اینقدر نگرانی اخهاولن وقتی ادم داره بحث میکنه میشه یه کنار پارک کنه بعد دعوا کنه.بعدشم ایشون ران ...

نگرانم چون دلم براش میسوزع دوست ندارم غمشو ببینم.و دیگه اینک دوست ندارم جدابشم و هم اینکه خودم مقصر بودم😔.

اوووه ده میلیون وااااای😭😭😭😭

سر یه ماشین خودکشی کنید جدا شید گریه کنید شما چندسالتونه؟ این چه رفتاریه خب شده دیگ فدای سرتون بعدش ...

بله....چون مال خودمون نبوده و صاحبش هم مارو میکشه.

چ ربط به سنوسال داره عزیزم🫠🖤؟

خب اونم نمیتونه بره سرکار فعلا در حال فوق و دکترا خوندنه و تازه هم کار بهش نمیدن😔کارهم نیست.

خب عزیزم ازین بزرگتر مگه میشه من ۲۴هستم😑😑😑روانشناسیم رفتم اوکی نشده این اخلاق پس یعنی تاابد باید تنها بمونم؟

بهتره بابت اخلاقت که عاشق لجبازی هستی بری روانشناس و مشاورهبعدشم نامزدت بیکاره چرا باهاش نامزد کردی ...

عاشق لجبازی ک نیستم اخلاقمه هرکارم کردم روانشناسم رفتم اوکی نشد.

پدرش کمک میکنه تااون تایم خودشم درشرف کاره.

اهان باشه منم همون یه مقدارشو مخاستم کمک کنم.ممنونم ازنطرتون❤️شادوسالم باشید.

دقیقا منم همینو گفتم فردا سر یه خرابی ماشین لباسشویی و چک و بدهیم همینجوری میکنه؟خدا به خیر کنه

یعنی چی؟

خب الان بی پولیم عزیزم این چیزا عادیه.و گرن ادمی ک سیره که ککش هم نمیگزه مگه اوسکله که نارحتوعصبی شه حتا خودمشاورا وداتشمندا هم تحقیق کردن فعمیدن که سطح کورتیزول و عصبانیت و خلاف کاری با پول داشتن بشدت میاد پایین💔

تو اینده با زندگی‌با این ادم فکز کردی؟میشه بهش تکیه کرداونوقت اون پشت فرمون بوده به تو چه ربطی داره ...

از چه لحاظ‌مگ؟چرا نشه تکیه کرد؟میشه شما که از بیرون مسائلو میبینید بگید مشکلش چیه منک (عاشقم کورم💔)

اخه من عصبیش کردم😔اگ من عصبیش نمیکردم درست رانندگی میکرد😭

نمیدونم چرا از تصور خود زنیش خندم میگیره😂فک کن یه مرد تو ماشین صورت خودشو چنگ بزنه😂توروخدااا حلالم ...

😅😅منم خندم گرفت

من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم       تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢
با عرض پوزش ولی وقتی ک ون رانندگی نداره پول خسارتم نداره غلط کرد پشت فرمون نشست تصادفه دیگ ادم نکشته ...

😔😔😔😔.خب اخه عزیزم من عصبیش کردم مقصرنیستم یعنی؟اگه عصبی نمیکردم درست‌رانندگی میکرد🖤

اگه ماشین مدل بالاست چجوری میگی فقیریم! حالا این هیچی.رانندگی احتمال تصادف داره دیگه.اگه جنبشو نداشت نباید اصلا سوار ماشینی که واسه خودش نبود میشد.حتی پدرش.ربطی به تو نداره.میتونست بزنه کنار باهم صحبت کنین حداقل

پسر خوبیم

از چه لحاظ‌مگ؟چرا نشه تکیه کرد؟میشه شما که از بیرون مسائلو میبینید بگید مشکلش چیه منک (عاشقم کورم💔) ...

توی این شرایط اون پسر باید خونسردیش رو حفظ میکرد و تو رو آروم میکرد.نه اینکه خودش وا بده و شروع کنه به گریه و...

پسر خوبیم