2777
2789
عنوان

دوستان بدبختتتتتت شددددمممم آقایون هم بیان‌توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 3366 بازدید | 169 پست

چی بگم

یه پایین درش خورده دور از جون ته دره نیوفتاده که دیگه چرا باید پدرش بکشتش

تو چرا باید فکر خودکشی باشی درسته مقصر بودین ولی قطعا پدرش نهایت سروصدا کنه 

متاهل 💍 متعهد 💕 همسر و پسرم همه ی دنیای من🥰

خب چرا انقدر سربسرش میذاری ک اینجوری رانندگی کنه!!!  بعدم وقتی جفتتون نرمال نیستید برای چی وارد رابطه میشید معلومه ب سدت عبی هستید جفتتون.. بعدم مگ شما پشت فرمون بودی.. خودکشی چیه مگ بچه ای اخه.. 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم همینو گفتم فردا سر یه خرابی ماشین لباسشویی و چک و بدهیم همینجوری میکنه؟خدا به خیر کنه

بخدا نمیشه با اینجور آدم کنار اومد 

زندگی هزار جور بالا پایین داره این الان داره سرکوفت میزنه بعدا تو زندگی مشترک خیلی اذیت میکنه 

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

بخدا نمیشه با اینجور آدم کنار اومد زندگی هزار جور بالا پایین داره این الان داره سرکوفت میزنه بعدا تو ...

اره واقعا من خودم ازینجا ترسیدم 

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

خوب فکر کن

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بخاطر یه تصادف هر چند که شدید بوده باشه،میخوای خودتو بکشی یا جدا بشین اون پسر وقتی این مشکل کوچیک رو نمیتونه حل کنه چطور در آینده میخوای بهش تکیه کنی،خداروشکر کن که سالمید بقیش هم درست میشه حالا بی رنگ یا با رنگ یا اصلا درست نشه

Mathematics teacher

وای خیلی بده این صحنه ولی خداروشکر مالی باشه جانی نباشه ناراحت نشیا ولی نامزدت خیلی کارش عجیب بود بن ...

خب الان باید چکارکنم؟چجوری دلداریش بدم؟اینو نگفتید.

برای چی مگه چکارشه؟

مدل ماشین چیه؟ 

چرا سر رانندگی بحث میکنید ؟ بچه این؟

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

عزیز یه در ماشینه بیخیال آخه خودکشی آدم هرچی هست مالش بخوره به جونش یه ذره نهپیش روانشناس برین بابت ...

من پیش روانشناس برم؟

خب اخه من عصبیش کردم براهمین ازشدت عصبانیت اینارو گفته حالا من ترسم اینه مبادا کاری دست خودش بده😔😔😔😔