2777
2789
عنوان

روز پدر خانواده ما

415 بازدید | 19 پست

برنامه ولنتاین و روز مردتون چیه؟چیکارا قراره بکنید😍

من خودم برای نامزدم هنوز کاری نکردم

برنامه فرداشب من اینه ..یه دورهمی خانوادگی تو خونه خودمون بگیریم و با خواهرام برای پدر کیک درست کنیم و دورهم باشیم😍

اما برای پدر نامزدم ایده ایی برای کادو ندارم ولی احتمالا آخر هفته برم خونشون...اما بهشون زنگ زدم و تبریک گفتم بنظرتون چی بگیرم؟

شما اولین ولنتاین های ازدواج و دوستیتون چی میگرفتین؟

اخه نامزدم از هرچی بهترینشو داره موندم چی بگیرم و برای پدرنامزدمم زیاد اشنایی با سلیقش ندارم بنظرتون زشته با نامزدم برم برای پدرش کادو بگیرم؟

با یه گل برم اخر هفته زشته یا حتما کنارش کادوام بگیرم؟

مانده ام دلبر پاییز باشم یا دلبر زمستان؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه زود تبریک گفتی! با نامزدت برین برا پدراتون کادو‌بگیرین ما جفت ورمیداریم برا هردوشون پیراهن اینا ا ...

چه خووب..مادرم تبریکارو از الان شروع کرد دیگه منم گفتم اکثر اشناهامم تو اینستاگرام تبریک گذاشته بودن.. برای پدرم من و خواهرام و مادرم با هم پول گذاشتیم ساعت خریدیم اما برای پدر نامزدم موندم راستش گیجم

میترسم یچیزی بگیرم کم باشه ..

برای روز مادر برای مادر نامزدم روسری گرفتم اما پدرشوهرم طبق گفته های حاج خانوم سخت پسنده یکم دودلم

با پول خودم میخوام پیتزا بخرم برای ناهار😂 همین از دستم بر میاد چون درامدی ندارم😂

چه خوب..هرکسی به وسع خودش دیگه😍😂منم برای روز پدر بااینکه درامدی ندارم اما از پس اندازم دادم

و من و مادرم و خواهرام باهم واسه پدرم ساعت خریدیم

امشب با دوست پسرم میریم رستوران با خانواده

دوست پسر؟چه خانواده راحتی...من تو دوران مجردیم با ینفر دوست بودم هنوز از استرس عکسا و اسکرین شاتایی که واس دوستام فرستادم و الان مبادا نامزدم بفهمه شبا کابوس میبینم😂

خودش بهم گفته چیزی نمیخوام زده تو ذوقم من گفتم امسال اولین سالیه که پدر شده براش بگیرم بعد زد تو ذوق ...

شاید بخاطر شرایط اقتصادی اینطور گفته..اما تو جدی نگیر اگه پس اندازی داری واسش یچیزی بگیر

گل و یه شام عاشقانه انتخاب خوبیه