2777
2789
عنوان

اسم پسر پیشنهاد بدید مذهبی نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 112 پست
حبیبعزتنصرت

خیلی باحال بود😂

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید بعد بخوان جان رو صدا کنن چی میگن؟اقا جان؟؟

یا مثلاً بخوان یه جان بعدش بذارن میشه جان جان

«چگونه می توان مُرد در حالی که هیچ کس زنده بودن شما را نمی فهمد» 

سلام اسی😂🚶‍♀️

دیشب که تاپیکت رو دیدم تعلیق بودم☹️😂

کوروش

بردیا

آرش

آریو

آریا

برزین

اهورا

دیاکو

کیاشا

هوراد

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

سلام اسی😂🚶‍♀️دیشب که تاپیکت رو دیدم تعلیق بودم☹️😂کوروشبردیاآرشآریوآریابرزیناهورادیاکوکیاشاهوراد

سلام عزیزم.

ممنون

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨

سامیار و آرسام

سامیار و برسام

سامیار و مهرسام

سامیار و مهیار

سامیار و دایار

سامیار و مهدیار

سامیار و کامیار

سامیار و صدرا

سامیار و ارسلان

سامیار و سهند

سامیار و راستین

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

سامیار و آرسامسامیار و برسامسامیار و مهرسامسامیار و مهیارسامیار و دایارسامیار و مهدیارسامیار و کامیا ...

ممنون عزیزم