2777
2789

علی ای همای رحمت  تو چه آیتی خدارا 

که به ما سوا فکندی همه سایه هما را

ولادت با سعادت  امیر المومنین حضرت علی (ع) تهنیت باد.

کاربر آقا 

سلام 

امیدوارم ک هروقت که این پیاممو میبینید حالتون عالی باشه 

تو تاپیکم شرکت کردین برای حالم صلوات فرستادین 

گفتم لایک کنید چون اون تایم توانایی جبران نداشتم 

امشب اومدم بگم براتون ی سوره توحید خوندم ان شالله ک حاجت روا باشین💓

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام امیدوارم ک هروقت که این پیاممو میبینید حالتون عالی باشه تو تاپیکم شرکت کردین برای حالم صلوات فر ...

سلام صبح بخیر انشاالله که در پناه حق باشید و همیشه لطف خداوند متعال شامل حالتون باشه

کاربر آقا 
سلام بفرمایید

سلام 

میگم ما ی پرایدداریم شوهرم گفت اینو بفروشیم بزاریم بانک ۶ ماه وام قرض الحسنه بگیریم چون سود کمی میکشن روش.. 

بعد چون دقیقا ۶ ماه دیگه وقت زایمان من بود بهش گفتم اون موقع نمیشه بدون ماشین باشیم میگه ماه اخر یک ماه یه ماشین اجاره میکنیم تودیوار نگاه کرد یک ماهه اجاره میدادن ماشین پراید ۵ الی ۶ تومن بود 

بنظرت درسته کلا ؟ مغز من دیگه نمیکشه میگه اون موقع محل کارمم بخاطر بچه وام میده این وامم بزاریم ماشین صفر میتونیم بگیریم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

سلام میگم ما ی پرایدداریم شوهرم گفت اینو بفروشیم بزاریم بانک ۶ ماه وام قرض الحسنه بگیریم چون سود کمی ...

می تونید با معدل حساب ۵ ماهه وام بگیرید مشکلی ندارن ولی اجاره ماشین کلا کار اشتباهی هست چون ممکنه توی اون مدت ماشین ببیفته به تعمیر و خرجش می افته پای شما

کاربر آقا 
می تونید با معدل حساب ۵ ماهه وام بگیرید مشکلی ندارن ولی اجاره ماشین کلا کار اشتباهی هست چون ممکنه تو ...

میگه باید ۶ ماه باشه توبانک که وام قرض الحسنه رو بدن ..

حالا دقیقا اون موقع ام ماشین باید باشه  ..میگه توغصه اونو نخور ماشین اجاره میکنیم اون یماه رو  ولی بنظر من ریسکه اینکارا 

ولی بدون ماشینم نمیشه اون موقع

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

می تونید با معدل حساب ۵ ماهه وام بگیرید مشکلی ندارن ولی اجاره ماشین کلا کار اشتباهی هست چون ممکنه تو ...

بهش‌میگم بزار بچه ب دنیا بیاد شهریور .. بعد اینکارارو بکن بزار بانک  میگه اون موقع دیره ماشینا گرون میشه

راه حلی دارید 

خب البته ممکنه ماشین گرون بشه

دقیقا من فقط مشکلم باااون ی ماهه ک ماشین نداریم