2777
2789
عنوان

مادرشوهر دخالت گر

240 بازدید | 21 پست

ماه پیش بچه‌ی خواهرمن مریض شد و یه هفته بیمارستان نه شوهرم نه مادرشوهرم هیجکدوم زنگ نزدن احوال بپرسن.

حالا بچه‌ی خواهر جاریم مریض شده و بیمارستانه تو شهر ما( خودش یه شهر دیگه‌ان با ۱۰۰ کیلومتر فاصله میشه تقریبا یک ساعت)

حالا مادرشوهر هی زنگ و پیام به شوهرم که زنگ بزن به اونا احوال بپرس تعارف کن بیان خونتون استراحتی کنن

منم میگم زنگ نزنه چرا وقتی خواهرزاده من مریض بود هیچکس یادش نکرد

اصلا به چه حقی اینقد دخالت میکنه

اعصاب هردوتامون خرد کرده و باعث دعوامون شده

دلم گرفته من اینقد ذوق داشتم برای فردا روز مرد برنامه داشتم حالا قهر کردیم بخاطر اونا😔

کلا هر وقت دعوامون میشه بخاطر بقیه است وگرنه خودمون دوتا خوبیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم میخواستم زنگ بزنم هم احوال بپرسم هم بگم بیان خونمون ولی چون مادرشوهر از دور اینقد دستور میده ...

مادرشوهر منم برادرش سنگ کلیه داشته سنگ شکن کرده هی میگه بریم عیادتش. ما هم نرفتیم دوس نداریم بریم. مادر من فوت کرد داییش نه اومد نه زنگ زد چرا برم ملاقاتش

من خودم میخواستم زنگ بزنم هم احوال بپرسم هم بگم بیان خونمون ولی چون مادرشوهر از دور اینقد دستور میده ...

خود جاریت چطوره؟ اگه ادم قدر شناس و خوبیه زنگ بزن‌ . بگو بخاطر خودش زنگ زدین

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

نباید بخاطر دیگران دعوا بگیرید.بدون دلخوری به همسرت نیگفتی کاش خواهر زاده من بیمار بود خانوادت یه زنگی بهم میزدن.ماجرارو میبستی.در کل خیلیامون اکثر بحثامون بخاطر دخالته مادرشوهره

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
تو زنگ نزن ولیخب اون برادرشه نمیشه که زنگ. نزنه

برای بچه خواهرمن نمیتونست همه رو مجبور کنه که زنگ بزنن احوال بپرسن چه فرقی میکنه 😭

بحث من احترام و جایگاهی که باید قائل بشه

اصلا کلا از کاراش لجم میگیره به اون چه ما خودمون عقلمون میرسه چیکار کنیم

مادرشوهر منم برادرش سنگ کلیه داشته سنگ شکن کرده هی میگه بریم عیادتش. ما هم نرفتیم دوس نداریم بریم. م ...

افرین خوب کردی خدارحمت کنه مادرتو

کاش بفهمن رفتاراشونو

برای بچه خواهرمن نمیتونست همه رو مجبور کنه که زنگ بزنن احوال بپرسن چه فرقی میکنه 😭بحث من احترام و ج ...

نه حق داری استارتر نزار زنگ بزنه من فکر کردم بچه خواهرشوهرته

همتا اسم خـودمه♥